Nektek bejön ha 13-16 év körüli lányok sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
Ez főleg fiúknak szóló kérdés mivel én is ebben a korban élő FIÚ vagyok és csak annyit kérdezek hogy ti szeretitek ha a lányok sminkelik magukat vagy ki nem álljátok? És most nem arról beszélek hogy egy lány kihúzza a szemét szemceruzával meg egy kicsit a szempillaspirállal a szempilláját, hanem arról hogy full rózsaszínre rúzsozza vagy akármilyen színűre kifesti a szemhéját? Mia véleményetek az eltúlzott sminkesekről?2015. okt. 31. 20:28
1/7 anonim válasza:
Én szeretem, ugyanis nagyon kevés lány rendelkezik természetes szépséggel. És inkább nézzen ki jól napi 12 órát aztán legyen "csúnya" mint, hogy 0-24ben az legyen.
2/7 anonim válasza:
Persze bejön, de a normális keretek között. A kis 13-16 év körüliek hidegen hagynak, szóval feljebb gondolkodva 20-25 kor terén is elvárható, hogy sminkelje magát. :D De amire te gondolsz az már valószínűleg nekem sok. 22/f Bár az öltözködés számomra fontosabb.
4/7 aladar12 válasza:
13-14 évesnek nem kéne szerintem. a 15-16 évesektől okés, de azoktól se túlságosan.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nincs probléma vele amíg túlzásba nem viszik és el tudják magukat fogadni smink nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!