Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kik sminkelik ki az elhunytaka...

Kik sminkelik ki az elhunytakat a temetésre?

Figyelt kérdés
És milyen iskola kell ahhoz, hogy valakiből ilyen hullasminkelős legyen? Egyáltalán jól meg lehet ebből élni? (18/L)
2016. ápr. 7. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Kis kezeddel pötyögd be Googleba, hogy maszkmester, hullamosás.

Nagyon jól biztos nem lehet ebből megélni, mivel a vendégköröd -jó esetben- nem visszatérő kliensekből áll...

2016. ápr. 7. 22:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Utánanéztem a hullamosónak és azt olvastam, hogy havonta kb 150-et keres...Azért az nem rossz szerintem..
2016. ápr. 7. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te ezt bevállalod 150.000-ért.. Szerintem nem sok, meg nagyon feljebb lépési lehetőséged sincs. Meg ott emelgetni a hullákat, mosni, kinyomkodni belőlük ami bennük van stb.. Hát van gyomrod :D
2016. ápr. 7. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
150k egy undorító, büdös, nehéz munkáért semmi. Nem annyiból áll hogy sminkeli az ember a hullákat.
2016. ápr. 7. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
150 nem jo fizetés, átlag alatti egy olyan munkáért amit nem is szeretsz? Gondold at.
2016. ápr. 7. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy temetkezési vállalatnál szinte mindent kell csnálni, ami a temetéssel kapcsolatos. MINDENT!!! De azért van ott borravaló is néha. Persze azt lehet hogy nem mosó, kozmetikus kapja hanem a főnök.
2016. ápr. 7. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a hulla fogalma sok esetben csak képzetes a kérdezőnél. Általában, ha egy boncolt hullát kapsz, akkor ott elég sokat kell maszkírozni, hogy vállalható eredményt kapj...
2016. ápr. 8. 00:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy morbidnak hangzik, de én szeretném ezt csinálni..:D Tökre érdekesen hangzik. Meg érdekel úgy az emberi test(ez most tisztára úgy hangzott, mintha valami nekrofil lennék XD), de orvos nem szivesen lennék, ráadásul egy csomó idő lenne, mire végeznék a tanulással.

Szóval emiatt érdekel a hullamosás :)

Meg egyébként ha ők nem csak sminkelgetik a holttesteket, akkor mit csinálnak még velük pontosan? Pl. ők csinálják azt is, amikor az erekbe olyan szines folyadékot pumpálnak, amitől élőszinük lesz, meg ilyesmik?

2016. ápr. 8. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!