Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kalapálhatnak egész nap a...

Kalapálhatnak egész nap a lakásban?

Figyelt kérdés
Panelban lakom és a nyomorult szomszéd, amióta megvette a mellettünk levő lakást (kb 3 hete) egyfolytában egy-két nap kihagyással csak lármázik. Kalapál, flexel stb. Mindegy neki, hogy hétköznap, vagy hétvége. Hosszú órákig csinálja. Az egyik lakó már leszidta, de csak csinálja. Ezt lehet neki?

2019. nov. 7. 11:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

Ennyi erővel az ordító kisbaba is zavarja a többi lakót a pihenésben....

2019. nov. 7. 13:43
 12/20 anonim ***** válasza:
15%

#11:

Aki egy csecsemő miatt képes óbégatni, az egy seg.gfej, rajta nincs kikapcsoló gomb.

2019. nov. 7. 14:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt teljesen értem, éppen ezért írtam, a babasírás se hobbi, és a lakásfelújítás se hobbi, mindkettő muszájból van és eltart sajnos egy darabig.

2019. nov. 7. 14:30
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

"Aki egy csecsemő miatt képes óbégatni, az egy seg.gfej, rajta nincs kikapcsoló gomb." - ja, értem, szóval a síró csecsemőt minden szomszédnak szó nélkül el kell viselnie. Ennyi erővel nem kell a panelba gyereket csinálni, mert hidd el, rajtad kívül más nem akar éjszakánként felkelni úgy, hogy neki be is kell mennie dolgozni másnap.

Felújítani meg muszáj, és igen, kellemetlenséggel jár, és elég nevetséges, hogy szerinted figyelembe kell venni, kinek mikor alszik a gyereke, mert az ember örül, ha végre eljut hozzá a szakember, nem majd minden szomszédtól még bekéri a time schedulet. :D

2019. nov. 7. 16:16
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg, aki emberek közé költözik, az tudjon alkalmazkodni. Én is panelban nőttem fel, pont nem a gyereksírás idegesitett, hanem az, hogy minden másnapra jutott valahonnan fél ora fúrás. Látom, a kisbabás komnentek le vannak pontozva, oké, ez az a hely, ahol azok élik ki magukat akiknek nincs élete ilyen szinten, gyerek meg asszonyutálat, mert neki nem jut. Akkor a 3 műszakos gyári melós is kösse fel magát, ha éjszakás műszak után aludna délelőtt, nem az egész napos fúrónyígatást hallgatná. Tök logikus. Ha valaki felújít, az szent és sérthetetlen, de a magánélet, az nem. Az senkinek sincs. Kész vicc.
2019. nov. 7. 16:40
 16/20 anonim ***** válasza:
32%

"a 3 műszakos gyári melóst" is épp úgy idegesíti ám más gyerekének a sírása. Na, ilyenkor mi van?

Most csak úgy kérdezem, nagyon kíváncsi vagyok, szerinted egy társasházban, hogyan lehet felújítani úgy, hogy az senkit ne zavarjon és meg is valósuljon?

Légy szíves válaszolj, mert nagyon kívácsi vagyok. Ha tudsz értelmes ötletet adni, esküszöm elterjesztem a társasházban, ahol lakom.

2019. nov. 10. 12:06
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Újítson, bánja a fene! De a kopácsolós hülyeségeit mondjuk egy délelőtti és egy délutáni félórás részletben tudja le. Lehet a köztes időben mást is csinálni. Én nem hallottam még egész nap ordító gyereket, de fél óránként negyed óra fúrást meg igen. Meg, ugye van az a lófszjóska, amelyik mondjuk direkt ebéd után kezdi, hogy csak azért is felkeljenek a kölykök. Félreértés ne essék, eszembe nem jutna panelban gyereket nevelni, de idős koromra sem arra leszek ám majd kíváncsi, hogy a sok bzinak nem esik ki a kezéből a fúró.
2019. nov. 10. 13:34
 18/20 A kérdező kommentje:
16-osnak a 17-es válaszoló tanácsát tudom ajánlani. Az, hogy félórákra felosztja még oké, de ezek hogyha rákezdenek, akkor szinte egész nap.
2019. nov. 11. 00:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Újítottatok már fel valaha? :D

Megnézem, hol osztjátok fel fél órákra, meg csináltok közte mást, ha szeretnétek mondjuk 2-3 éven belül elkészülni... :DDD

Akkor meg az lenne a baj, hogy "a szomszéd mán milyen régóta kalapál, oké hogy csak nepi fél órát, de már 4 éve, micsináljak??"

Én totál elhiszem hogy zavaró, az ilyesmik miatt költöztem ki a panelból, de az ember nem hobbiból csinálja az ilyeneket, mert ő annyira élvezné.

2019. nov. 11. 07:31
 20/20 anonim ***** válasza:
49%
Te sem újítottál még fel lakást. :D Napi kétszer fél óra "kopácsolással" évekbe telik, mire kész lesz. Na, meg mi van akkor, ha a te gyerekedhez igazodok, meg mondjuk a kérdezőhöz is, de egy harmadik szomszédnak meg akkor nem jó? Akkor igazodom a harmadik szomszédhoz is, aztán jön majd egy negyedik, hogy az ő gyereke is alszik ám. Aztán közben odahívtam a szakembereket, majd megmondom neki, hogy hát most menjen már el, mert a szomszédnak alszik a gyereke, meg a másik éjszakás volt, aztán majd gyere vissza ekkor meg ekkor, de nehogy késs, mert utána meg a másik szomszéd gyereke alszik. Ott hajtana el a f@,zba. Tényleg, nagyon életszerű!
2019. nov. 11. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!