Nem bírom elviselni ahogy mások esznek! Mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Nem tudok már társaságban enni, vagy akár csak 1 személlyel, mert undorodom a rágás és a nyelés hangjától. Utálom, ahogy szuszognak, rágnak, szörcsölnek, már az arcomat tépném, ha a szüleim lehívnak ebédelni. Iskolában is ha valaki iszik, a terem másik végéből is hallom, ahogy nyel, vagy az üveg pattanását. Borzasztó érzés. Mit tehetek ellene? Szüleim persze csak azt mondják, hogy azért csinálom ezt, mert nem szeretem őket. De felesleges velük beszélnem, a szülő sosem érti a gyerekét és mindig mindent a gyerekére ken.2019. okt. 23. 12:15
11/12 anonim válasza:
Füldugó.
Valamennyire megértem, bár engem csak azok zavarnak, aki tényleg undorítóan eszik. Csámcsog, büfög. Na meg ami végképp kiakaszt, amikor a zsíros kajába kézzel nyul bele és úgy eszi. Na akkor rámjön a hányinger. És nem rántott vagy sült húsra gondolok, mert az "száraz" kaja, nem lesz könyékig majszos tőle, azt tépheti felőlem kézzel is, de van, aki a levesbe is simán belnyúl. Meg vannak a pörköltet hidegen evők, stb...
12/12 anonim válasza:
Én pl külön eszek.
Egyetemen elvonulok valamerre. Otthon pedig sose szoktunk együtt enni. Mindenki akkor eszik amikor akar...gyerekkoromban se volt közös ebéd, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!