Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem tudom elviselni, ahogy...

Nem tudom elviselni, ahogy anyám eszik. Ez normális?

Figyelt kérdés
Már nem tudok együtt enni anyámmal, meg igazából senkivel sem, mert rettenetesen idegesítenek az evés közbeni hangok. csámcsogás, szürcsölés, ropogtatás, meg nyelés. főleg folyadékok lenyelésekor az a hangos nyelés, na azt rühellem. Ez leírhatatlan érzés, de egyszerűen kibírhatatlan, idegesítő, semmit nem utálok annál jobban. Mi lehet a probléma? Bennem van a gond? Szerintem nem, mert engem ez zavar, nem tudok rajta túl tenni, és szerintem az egyetlen "sértett" az én vagyok.
2019. okt. 5. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Nem,én sem bírom elviselni,nem is emlékszem,mikor ettem utoljára valakivel,mindíg egyedül szoktam.
2019. okt. 5. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
jöhet a lepontozó,okoskodócsapat.,szeretettel és tárt karokkal várlak titeket.
2019. okt. 5. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Mizofónia. Keress rá.
2019. okt. 5. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Aha, ez az. Mizofónia. Hiába jövök ezzel anyámnak, azt moöndja nem szeretem. Tiszta depis. Azt mondja,h ogy aki szereti az anyját, az elviseli. Mondom neki, hogy nem tehetek róla, más is szavar.. ááá szar az egész élet.
2019. okt. 5. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem is ez van. Már megtanultam hogy nem szabad szólni érte senkinek, mert csak megbántod vele őket. Végülis arról nem tehetnek hogy nyelnek meg esznek meg mittudomén. Mi sem tehetünk róla hogy zavarnak ezek a hangok, megérteni nem fogják, úgyhogy jobb csendben maradni és tűrni, vagy arrébb menni..
2019. okt. 5. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!