Az normális ha egy főnök nem árulja el mi a munkamenet célja, csak mindig utasítgat ahogy épp kedve van?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mikor végzek egy feladatot, akkor előttem van, hogy mi az értelme, mit fogunk ezáltal elérni. Vagy előttem van, hogy mi az amit végeredményként látnom kell belőle és akkor aszerint végzem.2017. febr. 24. 16:08
1/3 anonim válasza:
Ilyen általánosságban nem lehet megmondani. Ha árufeltöltö vagy vmilyen üzletben akkor elegendö az utasitás. Ha egy prgramtrevezö vagy akkor legalább a részfeladatod célját kell ismerned. A kettö között aztán akármi is lehet, de ennyiböl nem lehet eldönteni.
2/3 anonim válasza:
Nekem eddig ami feladatot kaptam a munkahelyeimen, mind azt néztem van e egyáltalán értelme, pl. bescannelni egy dokumentumot, elmenni autóval valahova, ennyi.
Ha volt értelme egyáltalán akkor megcsináltam, ha úgy gondoltam "megy a levegőbe", totál értelmetlen akkor nem, ennyi.
3/3 anonim válasza:
A legtöbb helyen robot az ember. Sok helyen a dolgozónak foggalma sincs a célokról. Ahogy arról se tudnak mi a tényleges haszon/kiadása pl egy üzletnek, ahol dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!