Nem bírom elviselni ahogy mások esznek! Mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Nem tudok már társaságban enni, vagy akár csak 1 személlyel, mert undorodom a rágás és a nyelés hangjától. Utálom, ahogy szuszognak, rágnak, szörcsölnek, már az arcomat tépném, ha a szüleim lehívnak ebédelni. Iskolában is ha valaki iszik, a terem másik végéből is hallom, ahogy nyel, vagy az üveg pattanását. Borzasztó érzés. Mit tehetek ellene? Szüleim persze csak azt mondják, hogy azért csinálom ezt, mert nem szeretem őket. De felesleges velük beszélnem, a szülő sosem érti a gyerekét és mindig mindent a gyerekére ken.2019. okt. 23. 12:15
1/12 anonim válasza:
Mizo fóbiát nem nagyon lehet "gyógyítani"
Én pl elvonulok ha anyám eszik mert ideges leszek tőle. Szerencsémre nem vagyok asztalhoz kényszeritve mindenki ott eszik ahol akar.
2/12 A kérdező kommentje:
nagyon szerencsés vagy. Anyám és apám megsértődik, ha nm eszem velük, nem értem mi bajuk, hiszen egész nap szinte együtt vagyunk, minek kell étkezés közben "egymás mellett" lenni?
2019. okt. 23. 12:22
3/12 anonim válasza:
Én sem. Úgy teszek, mintha egy szigeten ragadt hajótörött lennék, akit a kedves, remélhetőleg nem annyira kannibál törzs vendégül lát, én meg erősen próbálok alkalmazkodni a szokásaikhoz. Egyébként ha csak tehetem, külön eszek. Mindig úgy tekintettem az együtt evésre, mint valami barbár szokásra. Hasonló ez a közös vécézés élményéhez, ami szintén elkerülhetetlen bizonyos helyeken.
4/12 anonim válasza:
A te esetedben ez már irracionális. Én is utálom ha valaki hangosan eszik (és sajnos munkahelyen is van aki elképesztően undorítóan eszik) és én se tartom társasági dolognak az evést, de nyelni te is szoktál gondolom, az nem zavar? Használj fejhallgatót ha valaki eszik és hallgass hangos zenét.
5/12 A kérdező kommentje:
4-es, én némán nyelek, magam sem hallom, amokir nylek, de amikor valamiért "levegősen" nagyokat nyelve nyelek, egyszerűen nem bírom hallgatni és inkább nem iszom. Nem a másik emer zavar, hanem a hang, amit kiad. A macskánk is idegesít, amikor marcangolja a tápot és ropogtatja.
2019. okt. 23. 12:38
6/12 anonim válasza:
4-es én az 1. Válaszolo vagyok
Én magamtol is rosszul vagyok ha tudom h nem tudok hangtalanul enni inni de akkor kb el is fordulok v eltünök pl páromékat nem zvarja ha én merek ugyenni v ugy jön össze mondjuk eldugult az orrom.
De én ha mér beszolok lrte és én is ugy kerülök a helyzetbe h magam is felcsesződök akkor elnézést kérek v eltünök enni
7/12 A kérdező kommentje:
Igen ezzel az egésszel nem lenne baj, ha el tudnánk vonulni valahova, csak az ,hogy ezt a másik ember nem érti meg és alapból azt gondolják, hogy rossz szándékból teszed.
2019. okt. 23. 12:45
8/12 anonim válasza:
Én öszintén megmondtam h ez van rühellem arcom tépem ideges vagyok töle
Hát akkor menjek be
Én meg
Köszönöm istenem
10/12 anonim válasza:
Eddig nem is gondoltam hogy még ilyen is létezik.
Nalunk melóban is az ebéd társasági program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!