Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy szokták fogadni általában...

Hogy szokták fogadni általában az emberek ezt?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy mennyire lenne effektív csak úgy odamenni idegenekhez és elkezdeni velük beszélgetni, volt akinek bevált?
2019. okt. 6. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szituációtól függ. Ha például osztálytársakhoz mész oda bemutatkozni akkor nincs vele semmi gond, inkább örülnek neki. Fiúknál látom hogy amikor először találkoznak de még utána is napi szinten amikor beérnek az osztályba akkor addig le se ülnek amíg kezet nem fogtak a többi fiúval. De ha csak úgy random odamész valakihez az utcán akkor az elég könnyedén kényelmetlen is lehet neki. Én például nem örülnék annak ha egy ismeretlen emberke leállna velem beszélgetni, de mint írtam ez a szituációtól függ.
2019. okt. 6. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Öregek először bizalmatlanok, de mégis imádják, mert a végén úgyis ők lesznek a sztárok az egyoldalú beszélgetéseikben: "Én, egyedül építettem fel az egész országot".

Utazás során, vonaton, ha valaki mellé-közelébe ül a másik, akkor általában ha van valami közös pont (pl.: könyvet olvas az egyikük), akkor a mentén el szokott tudni indulni a csacsogás.

Az emberek nagy része csendes kétségbeesésében éli le az életét, így ha egy idegen normálisan közeledik a másik felé, akkor többnyire benne vannak a csacsogásban.

2019. okt. 6. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol.

Repülőn igen, hosszabb vonatúton talán, ha gyerekkel játszóterezek, akkor meg a világ legtermészetesebb dolga. De ha csak mondjuk várok a villamosra, és odajönne valaki beszélgetni, azt nagyon utálnám.

2019. okt. 7. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!