Általában egy nagyon durva pletykát mennyi idő alatt szoktak elfelejteni az emberek?
Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 16:21
1/11 anonim válasza:
Kb akkor, ha jön az újabb pletyka.
2/11 A kérdező kommentje:
Más valakiről?
2014. okt. 16. 16:30
3/11 anonim válasza:
Rólam azt pletykálták, hogy homoszexuális vagyok, gimnáziumban, jó 9 éve.
Pár hónapja egy közösségi oldalon kaptam egy kedves beszólást teljesen váratlanul, az egyik volt osztálytárstól (konkrétan lebzizott, és nem tréfálkozva, minden előzmény nélkül egy fotóm alatt). Az sem számít, hogy állandó barátnőm van 5 éve.
Ha valaki utál, soha nem engedi, hogy elfelejtsd a hülyeségeket.
4/11 anonim válasza:
Nem felejtik el!Te emlekszel meg amikor ezelött 10evvel.......Föleg falun nem!
5/11 anonim válasza:
Nem felejtik el.Az a lényeg,hogy te hogy reagálsz a beszólogatásra.Egy idő után már lesz,aki nem foglalkozik vele,de olyan is,aki mindig emlékszik rá,sokszor emlékeztet rá téged is.Ezért nem mindegy,hogy hogy reagálsz rá.
6/11 A kérdező kommentje:
Úgy látom Magyarországon nagy divat azt kitalálni vkiről,hogy meleg.
2014. okt. 16. 16:39
7/11 anonim válasza:
Rolam is mindig beszelnek kitalalt dolgokat. Mindig mosolygok. Es ilyenkor meglepodnek. Aki eveken keresztul kepes masrol halott pletykan lovagolni az siman elmebajos. Nem kepesek a sajat eletukkel foglalkozni. Nekem pl eleg az en problemam. Ha valaki valaki masrol kezd el beszelni azonnal leallitom hogy fejezze be mert nem vagyok ra kivancsi.
8/11 anonim válasza:
Miért, Kérdező, Rólad is azt terjesztették, homoszexuális vagy?
10/11 anonim válasza:
Rólam általánosban terjesztették, hogy leszbi vagyok, aztán most 10.-ben is elkezdte valaki... Ez nekik jó, mert kivesézhetik más magánéletét. Majd akkor felejtik el, ha más lesz a célpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!