Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az normalis, ha fogorvoshoz...

Az normalis, ha fogorvoshoz (körzeti) idöpont van es a beteget ugy szolitja hogy "jöhet a következö", ami miatt akàr 2 orat is vàr az ember?

Figyelt kérdés
Csak nem tudom ez hogy müködik, nem tudom hogyan kerdezzek rà, de raadasul gyerekfogaszat es nem evett a kicsi, mert azt hittem be is hiv ha idöpont van.
2019. szept. 24. 08:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Kora reggel (6-7)nem eszik, oviban szokott azaz reggeli ideje kb 8-9.

7:30-ra volt ide id.pont azaz ugy voltam vele 8-9 közt vegzünk is es ehet.

A fizetös magan nem jo, mert altalaban a tejfogàt huzatni kell mert rànö a csontfog, azaz csak ez miatt 20 tejfogankent ha jövünk az kapasbol 20 ezer Ft lenne es akkor még ha ozonkezelèsre vagy barazdazarasra vagy sima fogkö eltavolitasra ha hordom rendszeresen öaszeadva szazezreket kellene ra költeni

Amugy meg feltöltökartyas vagyok. 5000 Ft elég negyedèvre is mert neten beszelek ingyen.(wifi)

2019. szept. 24. 08:56
 12/28 A kérdező kommentje:

Ràkerdeztem a kijövö asszisztensnel!

Mondtam bocsanat 7:30 ra van idöpontunk!!

Vàlasza:"Jo, üljön le!"

2019. szept. 24. 08:59
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem egyforma a körzeti fogorvosi rendelők színvonala. Az égvilágon semmit nem tudunk tenni ellene betegként. Legfeljebb, hogy máshova húzzuk az x-et.

Úgy kell menni állami orvosi rendelőbe, hogy van nálad elég kaja és innivaló.

Én volt ahol 6 órát vártam, úgy, hogy időpontom volt. Fogorvosnal 2 óra volt a rekord.

2019. szept. 24. 09:03
 14/28 A kérdező kommentje:
Illetve ha magan egy tejfogat kihuz 10 ezerert akkor 20 tejfog 200.000 Ft ba kerülne!!!
2019. szept. 24. 09:04
 15/28 A kérdező kommentje:

De ha mindenki idöpontos is, minek hiv 20 embert be 7:30 ra?!

Ez nem egeszsegügyi kerdes. Szimplan emberi! Ha idöpontot adok nem ugy kezdem eleve hogy "jöhet a következö"

2019. szept. 24. 09:06
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezném az ott várakozókat, mindenki időpontra jött-e. Nem engednék-e meg, hogy legkésőbb 8-kor bemenjetek, mert a gyerek még nem evett, és rosszul lesz, ha egész délelőtt ott kell ülni éhesen.

Vagy vinnék fogkefét, ott enne valamit és gyorsan fogat mosnánk.

OFF: Ózonkezelés, fogkőleszedés gyereknek? Nem túlzás ez egy kicsit? Nagyobbik gyerekem (9 éves) fogait kellett eddig kezeltetnem, 2 barázdazárás (6-os fogak), 2 tömés (szintén hatosok, sajnos). A 4 fog volt 20.000 Ft magán fogorvosnál, 1 éve. Nekünk megérte, nagyon profi és aranyos doktornő, nem kellett várnunk sem. A kusza első maradandó fogak most kerülnek sorra, fogszabályzással is foglalkozó fogorvoshoz megyünk nemsokára. TB rendelésre nem vinném a gyerekeim, rossz tapasztalataim vannak velük gyerekkoromból. Fogköve egyik gyerekemnek sincs, a kicsinek még nem kellett hozzányúlni a fogaihoz, csak megnézettem, amikor a nagyot vittem (ezért nem kellett külön fizetnem).

2019. szept. 24. 09:14
 17/28 anonim ***** válasza:

Én fogrovoshoz magándokihoz járok.Oda csak időpontra lehet menni. De hiába van időpontom mindig várnom kell pár órát. Már eleve így megyek, hogy tudom várnom kell. Nem is olyan régen volt, hogy délután 1 órára kaptam időpontot, és amikor bementem még vártak azok a sorukra akiknek reggel 9- 10- 11 órára volt időpontjuk.

De én nem csinálok gondot, mert a fogrovos sem tudhatja előre, hogy kinek mi a baja.

2019. szept. 24. 09:24
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ez van, ha az ember nem magánrendelőbe megy. Havi 7000 ft-ért ennyi jár."

Hagyjuk már... én magánba járok, de volt már ott is, hogy 1 órát kellett várni.. nem lehet pontosan kiszámítani. Viszont a kérdezőnek teljesen igaza van. Ez egy rohadt bunkóság, hogy időpontokat osztogatnak, aztán csak annyit böffentenek oda, hogy "jöhet a következő"..

Honnan a fszból tudják szerencsétlenek, hogy ki a következő?.. Ebből is látszik, hogy az orvosi diplomával nem jár automatikusan ész is..

2019. szept. 24. 09:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk engem meglep, hogy ovodáskorú gyerekednek fogkőleszedésre van szükség.

Azt se értem, hogy miért nem vittél szendvicset, mert ha sokat kell várni, akkor egyen, majd fogat mos. Amúgy fogászati kezelés után nem ehetne.

2019. szept. 24. 09:30
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Honnan a fszból tudják szerencsétlenek, hogy ki a következő?.

Onnan, hogy amikor belép a rendelőbe az új beteg, akkor köszön a már ott várakozóknak, és megkérdezi, hogy ki jött utoljára. Mindig is így volt. Onnantól csak ott kell figyelni aki előtte van a sorban.

Mellesleg én is magánorvoshoz járok, és mindig várnom kell 1-2 órát.

2019. szept. 24. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!