Párom szerint én nem szép férfi vagyok hanem férfias! Van okom megsértődni?
Amúgy meg az a véleményem,hogy ha "szép" férfit akar magának a párod,akkor meg is érdemli,mert a szépségnél a szeretet/szerelem,a hűség,a becsületesség sokkal fontosabb,és megjegyzem férfiasabb is!
...és most nem ledegradálni akarom a azokat a szép férfiakat akik rendekeznek ezzekkel a tulajdonságokkal..
De.
Szerintem hiába szép egy pasi,ha egy tuskó...és olyan ostoba,hogy mamutot lehet vele ölni..vagy mondjuk,ha már párkapcsolatról beszélünk...vegyünk mondjuk egy szép férfit aki az ágyban a maga örömével van elfoglalva,és gyökér -meg egy kevésbé szépet akinek az a fontos,hogy a másiknak jó legyen..
Pro-kontra vannak variációk...
Oké,hogy a szépség,jóképűség állítólagosan nem állandó,bár ezzel nem értek egyet,mert nemtől függetlenül aki 20-as 30-as éveiben jól néz ki,az 50 évesen sem lesz egy lidérc. De ha esetleg meg is csúnyul valaki,akkor is élt az életében és élvezte a népszerűséget.
Egyébként azzal sem értek 100%-ban egyet,hogy fontosabb a humor meg a műveltség! Tapasztalatból mondom,hogy értelmes, diplomás művelt lányok,nők olyan férfiakkal foglalkoznak akiknek max 5 általános osztályuk van, viselkedészavarosak,buták és nem túl kedvesek,netán agresszívak! És mind ezek nem számítanak mert a fiatalemberek külsőre jól néznek ki.
27-es! Ahogy írtam is egy korábbi hozzászólásban az arányokat 10/7!
Te akkor a maradék normális 3 között vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!