Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Párom szerint én nem szép...

Párom szerint én nem szép férfi vagyok hanem férfias! Van okom megsértődni?

Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 08:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg az a véleményem,hogy ha "szép" férfit akar magának a párod,akkor meg is érdemli,mert a szépségnél a szeretet/szerelem,a hűség,a becsületesség sokkal fontosabb,és megjegyzem férfiasabb is!

...és most nem ledegradálni akarom a azokat a szép férfiakat akik rendekeznek ezzekkel a tulajdonságokkal..

De.

Szerintem hiába szép egy pasi,ha egy tuskó...és olyan ostoba,hogy mamutot lehet vele ölni..vagy mondjuk,ha már párkapcsolatról beszélünk...vegyünk mondjuk egy szép férfit aki az ágyban a maga örömével van elfoglalva,és gyökér -meg egy kevésbé szépet akinek az a fontos,hogy a másiknak jó legyen..

Pro-kontra vannak variációk...

2019. szept. 21. 05:56
 22/28 anonim válasza:
100%
Az biztos, hogy az úgynevezett szép emberek több sikert könyvelhetnek el egy ideig. A szépség azonban múlandó, megunható és önbizalom nélkül a szépek sem mennek sokra. És a legszebb az egészben az, hogy mindenki mást lát szépnek. Szerintem sokkal fontosabb az ápoltság, magabiztosság, humor és az intelligencia :)
2019. szept. 25. 23:36
 23/28 A kérdező kommentje:

Oké,hogy a szépség,jóképűség állítólagosan nem állandó,bár ezzel nem értek egyet,mert nemtől függetlenül aki 20-as 30-as éveiben jól néz ki,az 50 évesen sem lesz egy lidérc. De ha esetleg meg is csúnyul valaki,akkor is élt az életében és élvezte a népszerűséget.

Egyébként azzal sem értek 100%-ban egyet,hogy fontosabb a humor meg a műveltség! Tapasztalatból mondom,hogy értelmes, diplomás művelt lányok,nők olyan férfiakkal foglalkoznak akiknek max 5 általános osztályuk van, viselkedészavarosak,buták és nem túl kedvesek,netán agresszívak! És mind ezek nem számítanak mert a fiatalemberek külsőre jól néznek ki.

2019. szept. 26. 00:32
 24/28 anonim ***** válasza:
Nagyon általánosítasz. Minden értelmes, okos nőt ismersz és tudod hogy a párjuk buta? Hagyjad már...
2019. szept. 26. 06:55
 25/28 A kérdező kommentje:
A francokat! Nem általánosítok!!! Ezek tények!!!!! Igen!!! Nagyon sokat ismerek személyesen!!! Aki azt mondja,hogy sorozatosan nem találkozik ilyen példával az a négy fal között él csak otthon és alig van emberei ismerőse! Ha az arányait tekintjük 10 nőből 7 olyan csávót választ magának akinél a korábban leírt kritériumai vannak. "Most nem akarom leírni megint"
2019. szept. 26. 09:28
 26/28 anonim válasza:
23# Tudom, hogy vannak ilyen nők látom én is. Őket inkább hadd ne minősítsem, csak annyit róluk, hogy megérdemelik egymást :)))
2019. szept. 27. 08:48
 27/28 Laylah ***** válasza:
Akkor jövök én, egy kakukktojás. Nekem nincs ideálom. Preferenciám nyilván van, jobban szeretem a barna hajat és szemet, meg ne legyen izom Tibi. De konkrét elképzelésem sosem volt, és olyan sem, hogy egy bizonyos típus bejöjjön. De olyan sem, hogy az eddigi 8 pasim közül akár egyet is a kinézete miatt szemeltem volna ki, szerettem volna bele. Szinte nincs olyan férfi a világon, aki fel tudná kelteni az érdeklődésemet csupán a kinézetével, akit helyesnek tartanék. Nálam a "jó pasi" besorolás nem jár alanyi jogon a jó külső mellé, alapvető jellemvonásokat is tudnom kell ahhoz, hogy azt tudjam mondani, hogy "na, ez egy jó pasi". Az összes pasim olyan volt, hogy külsőre átlagos, viszont mikor a személyiségével megfogott, akkor kezdtem jobban értékelni a külsejüket is.
2019. szept. 27. 09:57
 28/28 A kérdező kommentje:

27-es! Ahogy írtam is egy korábbi hozzászólásban az arányokat 10/7!

Te akkor a maradék normális 3 között vagy!

2019. szept. 27. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!