Lányok/nők, férfiasnak tartjátok, ha egy férfi udvarias?
Egyáltalán nem szánalmas
Szerintem ez az ideális
22/l
Bárcsak minden férfi udvarias, illedelmes volna!
Nem szánalmas! Ez inkább azt bizonyítja hogy tisztában van alapvető illemtani szabályokkal, protokollal. Plusz pont jár, ha szépen, választékosan fejezi ki magát
23n
Személy szerint nem minden esetben viselem jól, ha ezt teszik, de ettől még valóban nem negatív dolog.
Hogy férfias e? Na az nagyban függ attól, hogy az embernek van e tartása, vagy csak becsicskul a nő előtt, mert ezzel akar kompenzálni valamit. Az előbbi férfias.
Nem a lányokkal kell udvarias és legtöbbször előzékeny lenni, hanem MINDENKIVEL!
Mármint a normálisabbak így gondolkodnak.
Egy helyen nem szabad nőnek ajtót nyitni: kocsmában és idegen vendéglőbe lépéskor.
Története: ha repül a tányér\uveg akkor azt a férfi kapja :D
(Aki lepontozna, nézzen utána)
Utolsónál a pont. Mindenkivel legyen udvarias. De ezt lehet úgy is, hogy közben tökös marad az ember, meg lehet úgy is, hogy élből egy mindennek és mindenkinek behódoló szerencsétlen képet festi.
Ami engem illet, azt kifejezetten megvetem, ha valaki a logika ellen megy udvariasság címén.
Tehát ha ő ér oda előbb az ajtóhoz én meg vagy tíz méterre vagyok, ne várjon már rám mint egy rakás szerencsétlenség. Menjen csak, én is ki tudom nyitni az ajtót.
Ha tele van a keze akkor meg engedje már meg, hogy kinyissam neki az ajtót és menjen is előre nyugodtan. Ezek az udvariassági körök inkább arról kéne hogy szóljanak, hogy segítünk egymásnak önzetlenségből és nem arról, hogy az egyik nem imponáljon a másiknak.
De ez csak az én véleményem.
(a hármasé)
5 az a barátnőd bunkó tahó volt.
Férfias: aki a hölgyekkel udvarias, gyöngéd, figyelmes és a szava igaz és szép.
Nem férfias: aki bamegelve rángatja a nőt a kénye-kedve szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!