Párom szerint én nem szép férfi vagyok hanem férfias! Van okom megsértődni?
Akkor ilyen sok lelki sérült nő van?
Érdekes módon nekem még soha senki nem mondta,hogy jóképű vagyok.. 1 kezemen megtudom számolni,hogy 36 évem alatt hányszor mosolygott rám egy nő.
A barátnőim sokszor beszéltek az exükről,hogy az ő szerelmük milyen erős volt meg minden nőnek tetszett ezért ki is használta meg minden.De még 1x mondom.. kivétel nélkül mindegyik párom ilyen volt,és már unom,meguntam. Na meg,hogy nem vagyok jóképű..na mindegy. Ez van. Lehet,hogy eddig nem volt szerencsém.
Hogy is mondjam..nem csak a nőknek szükséges szerintem megerősítés hanem nekünk férfiaknak is szerintem.
Ha soha nincs visszajelzés, vagy csak nagyon ritkán, attol az ember nem lesz 100%-ig önbizalamtól kicsattanó nem?
Valoban nem vagyok egy Robert Pattinson kinézetű. Én inkább 188 cm 100 kg és kopasz. De azért borotválom mert elkezdtem tipikusan patkó alakban kopaszodni. Ettől lennék rusnya?
10-es!
Amiröl te beszélsz az az elfogultság!
Attól,hogy elfogult vagyok valakivel szemben, vagy velem elfogult a párom az csak egy erős tisztelet,és szeretet! Persze nagyon jó érzés ez is, de ez nem azért van mert az embert szépnek,jóképűnek találják. Ha az embert a külső kisugárzás fogja meg,a stílus.. akkor ereszkedik az a bizonyos rózsaszín köd ffi/nőre egyaránt.
Még 1x mondom..aki nekünk nem tetszik legalább 10/9-ig.. ott nincs szerelem,és rózsaszín szenvedély! Ott csak egymás támogatása van szeretet,tisztelet,és elfogultság.
Férfiaknál sokkal fontosabb a sárm.
Én is ismerek olyat, akit először meglátva semmi férfias vonása nincs, főleg nem "szép", de ahogy megszólal a stílusával bárkit elvarázsol, kifejezetten vonzó, sármos kisugárzása lesz. Na az ilyen férfiak, akiket független szemlélőként nem mondanál szépnek, de a kisugárzása miatt tényleg vonzóak lesznek azok a vonásai is, amik amúgy nem lennének.
Jézusom...
Ideológiák ha találkoznak..
Valljuk be őszintén,a szépség táljából nem egyaránt merítettünk...bár a szépség fogalma relatív-ez tény.
A nagy számok törvénye alapján rohadt sok ronda ember szaladgál a világban,és mégis találnak maguknak párt,aki elfogadja és szereti őket.
Mit látunk szépnek?
a szimetrikus,harmónikus dolgokat. Isten ugye nem adott mindenkinek szimetrikus arcberendezést,de a armónia (belső és külső) egyaránt sokat javít az összképen. Talán az önelfogadás az első lépés ahhoz,hogy a belső harmónia útján az első lépést elfogadjuk,hiszen aki kellően magabiztos,és apró dolgokban még rá is segít (ápoltság,öltözködés-és most itt nem a legújabb divat majmolását értem (remélem az ápoltságot nem kell magyaráznom)viselkedés) az jó eséllyel indulhat a versenyben!
Kellő önkritikával az ember azért tudja,hogy jóképű-é vagy sem...no de ki nem szarja le ha nem Brad pitt néz vissza a tükörből???
Szerintem egy tiszta,jószagú,jó humorú és kulturált viselkedésű férfi is lehet dögös,és kívánatos....
Mindig ezzel a hülye szépség-kérdéssel vacakolunk,amikor a sportág tök egyszerű. A bájológia akkor is működik ha nem egy görög isten valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!