Mellőled is eltűntek a régi barátok 25-30 éves korod között?
Igen, de ez természetes.
A családalapítással megszűntek az egyetemi bulizós barátságok, inkább a környékbeli anyukákkal lettem jóban. Velük volt közös az élethelyzet, ennyi.
Egy barátnőm maradt középiskolából, és van egy még régebbi ismerősöm, aki néha rendez kerti partit, oda elmegyünk, de ez utóbbi nem barátság. Mindenki más új ismerős.
Egyáltalán nem bánom, ez így van rendjén. Nagyon kevés barátság szól egy életre.
Igazából egész életemben folyamatosan eltűntek, vagy sok esetben magam hagytam ott barátságokat amikre már nem vágytam. Általános suli után mintha elvágták volna az ismeretségeket, pedig ugyanúgy egy helyen laktunk, összefutottunk. Szakközép után szintén ugyanez. Egyetemnél szintén. Munkahely váltás után is.
Igazából ilyen az élet, valahol azt kell megoldani, hogy a régiek helyett legyen új társaság vagy ellegyünk egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!