Kérjek anyutól új telefont ha a régi elromlott?
Figyelt kérdés
90 ezerér tudok jót
Peti10
2019. jún. 28. 11:29
1/7 anonim válasza:
Kérjél. Anyukád pedig eldönti, hogy vesz-e és menyiért.
3/7 anonim válasza:
10 évesen minek neked olyan drága telefon? Mire használnád?
4/7 anonim válasza:
Nekem 37 évesen egy 5 ezer forintos van, és tud mindent, amire szükségem van, de lehet nam vagyok olyan komoly ember mint te. :D
5/7 anonim válasza:
Kérj, csak ne mondj összeget. Azt neki kell eldöntenie és tudnia, hogy mennyit tud rászánni erre a dologra. A válaszát pedig fogadd el, még akkor is, ha az nemleges, vagy azt mondja, hogy olcsóbbat válassz. Nagyon maximum azt ajánld fel neki, hogy legyen ez egy születésnapi ajándék a többi rokonnal közösen.
6/7 anonim válasza:
Én 30-ért vettem bivaly erös androidot mindent tud. Minden rendben vele, 1 éves.
7/7 anonim válasza:
Diakmunka... Harom hetre elmesz es meg is van ra a penz. Nekem egy ujan 40 ezres Xiaomi van es mindent tud amire szuksege van egy atlagembernek. Hiaba veszik meg a 300 ezres Iphone 8-t ismeroseim, ugyanazt hasznaljak mint en ezzel az olcsó "szarral": Fénykép, Messenger, Facebook , Chrome, Instagram, Telefonalas, Zenehallgatas... Majomkodni jo a draga telefon, de gyakorlatilag semmi pluszt nem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!