Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mellőled is eltűntek a régi...

Mellőled is eltűntek a régi barátok 25-30 éves korod között?

Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
El... De sajnos eddig se voltak azok, csak utólag derült ki.
2019. aug. 30. 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már kb.23 éves koromban :) hiába hívtam a “legjobb” barátaimat rendszeresen, hogy csináljunk valamit, menjünk bulizni, kávézni, moziba, akármi, mindiiiiig jöttek a kifogások. Kb.fél évig próbálkoztam, aztán meguntam..az elején dühös voltam, és bántott a dolog, mert meg is kérdezzem tőlük, hogy valamivel megsértettem-e őket vagy bármi, de aztán ezzel egyidőben kb.lettek új barátaim, és rájöttem, hogy az ilyen emberekért nem kár.
2019. aug. 30. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Korábban is, de annak okai voltak. (Hátba szúrás stb)

Végül ràjöttem: nekem bőven elég a párom s családom + üzleti kapcsolatok.

Csak nyűg lenne a "barát".

Ám az általad írt korban van 2 nagy tényező:

Pár-gyermek vállalás, így egyértelmű az lesz az első.

S karrier - hiszen ebben az időszakban lehet belevágni igazán "felnőtt" fejjel s tapasztalattal.

Nekem is a vállalkozás egykori beindítása rok időt vett igénybe, de mellette foglalkoztam ahogy csak tudtam a párommal.

Lényegében a 2 tény kitöltötte a napi 24óráimat. Mellette mai napig a szigorú 7.5 óra alvást betartom (ez ideális a szervezetemnek - kitapasztaltam, mértem)

2019. aug. 30. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

nem

sőt amióta elkezdtem a régiekkel beszélgetni egyre többekkel beszélgetek jókat

persze barátok nem hiszem, hogy nagyon lesznek ettől, de mind barátok, mind ismerősök tekintetében egész jól állok

főleg mi lenne ha néha kimozdulnék itthonról :D

26 vagyok, 14-15 évesen ismertem meg a legjobb barátaimat, mai napig tartjuk a kapcsolatot kb napi szinten az egyikkel, a másikkal meg régen is szezonális volt, de ettől függetlenül imádom

2019. aug. 30. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok, éppen jelenleg tűnnek el. Mindenki külföldre költözik, megházasodik, stb. De ezt én természetes folyamatnak tekintem, ettől nem lesz rossz a kapcsolatunk, csak ritkábban fogunk beszélni. Mondjuk, hogy 10 év múlva kikkel leszek körbevéve az érdekes kérdés. :)
2019. aug. 30. 22:56
 6/12 Lazy Lover ***** válasza:
30%
Igen el de akkor jelennek meg ha kell nekik valami
2019. aug. 30. 22:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ugyanaz a 2 legjobb barátnőm akik oviban/általánosban is voltak

32N

2019. aug. 30. 23:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem is voltak.
2019. aug. 31. 00:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Most vagyok 25, és én már most is érzem, hogy a régi barátaim közül nagyon sokukkal eltávolodtunk, talán már végleg.

Elég nehezen is viselem :/

2019. aug. 31. 00:36
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Régi barátok sem voltak, szóval nem 🙂
2019. aug. 31. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!