Mellőled is eltűntek a régi barátok 25-30 éves korod között?
Korábban is, de annak okai voltak. (Hátba szúrás stb)
Végül ràjöttem: nekem bőven elég a párom s családom + üzleti kapcsolatok.
Csak nyűg lenne a "barát".
Ám az általad írt korban van 2 nagy tényező:
Pár-gyermek vállalás, így egyértelmű az lesz az első.
S karrier - hiszen ebben az időszakban lehet belevágni igazán "felnőtt" fejjel s tapasztalattal.
Nekem is a vállalkozás egykori beindítása rok időt vett igénybe, de mellette foglalkoztam ahogy csak tudtam a párommal.
Lényegében a 2 tény kitöltötte a napi 24óráimat. Mellette mai napig a szigorú 7.5 óra alvást betartom (ez ideális a szervezetemnek - kitapasztaltam, mértem)
nem
sőt amióta elkezdtem a régiekkel beszélgetni egyre többekkel beszélgetek jókat
persze barátok nem hiszem, hogy nagyon lesznek ettől, de mind barátok, mind ismerősök tekintetében egész jól állok
főleg mi lenne ha néha kimozdulnék itthonról :D
26 vagyok, 14-15 évesen ismertem meg a legjobb barátaimat, mai napig tartjuk a kapcsolatot kb napi szinten az egyikkel, a másikkal meg régen is szezonális volt, de ettől függetlenül imádom
Nem, ugyanaz a 2 legjobb barátnőm akik oviban/általánosban is voltak
32N
Most vagyok 25, és én már most is érzem, hogy a régi barátaim közül nagyon sokukkal eltávolodtunk, talán már végleg.
Elég nehezen is viselem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!