Milyen alkoholmentes szórakozási lehetőségek vannak fiú-lány vegyes baráti társaságnak?
A társaság fiús részével el lehet menni billiárdozni, bowlingozni, gokartozni, paintballozni, dartsozni, focizni... De fiúknak és lányoknak is élvezetes programot sokkal nehezebb kitalálni.
Ami nem játszik:
-Tartalmas programot szeretnék, tehát pl. a sör helyett vízipipa mellett ücsörgés nem sokkal jobb.
-Egyikünknek sincs nagy kertje sajnos, így bográcsozás és társai kilőve.
-Szabadulószobában már voltunk többször.
Ha ez segít valamit a válaszadásban, 23-25 éves budapestiek vagyunk. (Vagyis nem mindenki, de a társaság központja Budapest.)
Köszönöm az idáig érkezett válaszokat mindenkinek, hasznosak voltak!
"nem kell ennyire általánosítani a lányos vagy fiús dolgok között"
Nem azért általánosítottam, mert hímsoviniszta ultrakonzervatív vagyok, hanem mert a mi lányaink annyira nem élvezik az ilyeneket...
"Miért van kizárva az alkohol?"
5 éve ismerjük egymást, és a program legtöbbször az volt, hogy beülünk inni valahova. Már unalmas.
Most nem azért, de én imádok bowlingozni, dartsozni, biliárdozni, pedig nőnemű vagyok... ez sztem nem nemfüggő, hogy ezeket ki mennyire szereti.
De egyéb ötletek akkor:
- minigolf
- élményfestés (bár ez tapasztalatom szerint inkább csajos program - attól függ, ti mennyire szerettek festeni, ilyesmivel pepecselni)
- állatkert
- mozi
- cirkusz
- lézerharc (bár lehet, hogyha a paintball nem jön be nálatok a lányoknak, a lézerharc sem volt)
- geocaching
- színház, stand-up comedy stb.
- tematikus városi séták "idegenvezetéssel"
- múzeumok (vannak interaktívabb kiállítások is... nem tudom, Láthatatlan Kiállítás van-e még... vagy Csodák Palotája)
- horrorlabirintus jellegű helyek
- óriáskerekezés a Deákon... vagy vidámpark, de fejből nem tudom, hogy hol van Bp-n, mi van a régi klasszik Vidám Parkkal
- társasjátékok
- kocsmakvízek
- koncert
- scavenger hunt / városi kincsvadászat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!