Van olyan lány/fiú híresség akiért oda vagytok? 😊
Elsősorban lányokhoz szólnék ugyanis, állításom szerint minden második lánynak van egy olyan crush-a aki nem magyar, híres és azt se tudja hogy létezel😂 (sajnos) Viszont mindenki tudja, hogy a dolog lehetetlen, de mégis jó érzéssel tölt el.
Én nekem a személy az Tom Holland és elmesélek egy történetet.
Kiskorom óta pókember rajongó vagyok, és amikor kijött a Hazatérés semmi kedvem nem volt megnézni, mert a régi színész nagyon tetszett a filmben, és fel voltam háborodva, hogy megint lecserélik.
Aztán egyszer elvittek moziba a Végtelen háborúra (ez az első Marvel film amit láttamXD) és mivel benne volt így elkerülhetetlen volt, hogy lássam. És akkor így RAAAAWWWR🤩🤩😂. (Btw ezután lettem Marvel fan)
Szóval ha neked is van ilyened+történeted akkor szívesen meghallgatom, mert érdekel!!😘
Köszi ha végigolvastad.
Szokj le erről a rengeteg emojiról!
Olvashatatlan így a kérdésed!
Jelenleg már nincs ilyen,de kb 5 évvel ezelőtt,mikor csúcson volt az One Direction nagy Niall Horan rajongó voltam.
Volt 1D-s pulcsim,háttérképek, poszter,karkötő, telefonos alkalmazások..:D
17/L
Olyan van, akit jóképűnek és jó jelleműnek tartok, és olyan, akinek a munkásságáért vagyok oda.
Természetesen mindkettőre rengeteg példát tudnék hozni, akár olyat is, aki már több, mint 100 éve halott.
Mondjuk rém ostobaságnak tartom, hogy megnézted a Végtelen Háborút a többi film ismerete nélkül.
Én sose azért kedveltem meg valakit, mert jóképű, ez a tinis rajongás sose feküdt annyira.
De a kérdésedre válaszolva írok pár példát:
Neil Gaiman írót nagyon szeretem, mert a történetei hordoznak magukban egy bizonyos varázslatot, amit nagyon kedvelek.
Alfie Allen felett sokan elsiklanak, hiába volt a Trónok Harca egyik leghosszabb távú színésze és állítom, hogy a kezdők közül a legtehetségesebb. Hihetetlen jól használja a mimikát, a hanglejtést és a testbeszédet.
Tim Burton volt az első rendező, akinek felismertem a stílusát, és épp ezért szerepe lett a filmek iránti rajongásomnak. A stílusa máig az egyik kedvencem.
John Keats szerintem egy zseniális költő volt, és nagyon sajnálom, hogy csak a sírját láthattam és vele sosem találkozhatok.
Tom Hiddleston-t is nagyon kedvelem, mert amellett, hogy egy tehetséges színész, egy intelligens és kedves ember, elég megnézni, hogy bánik a rajongóival.
Sose érdekelt a konyhaművészet, de Gordon Ramsay munkásságát bőszen követem, mert a nyers stílus mögött egy olyan férfi van, akinek az a célja, hogy segítsen másokból kihozni a legtöbbet és legjobbat.
18/L
# 5: Kamaszkorban a világ legtermészetesebb dolga a rajongás, ennek megvan a maga pszichológiai magyarázata, de gyanítom, téged úgysem érdekelne... ;)
A lényeg, hogy semmi "selejtes" nincs ebben, normális kamasz viselkedés, évszázadok, sőt, valószínűleg évezredek óta így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!