Van olyan lány/fiú híresség akiért oda vagytok? 😊
Elsősorban lányokhoz szólnék ugyanis, állításom szerint minden második lánynak van egy olyan crush-a aki nem magyar, híres és azt se tudja hogy létezel😂 (sajnos) Viszont mindenki tudja, hogy a dolog lehetetlen, de mégis jó érzéssel tölt el.
Én nekem a személy az Tom Holland és elmesélek egy történetet.
Kiskorom óta pókember rajongó vagyok, és amikor kijött a Hazatérés semmi kedvem nem volt megnézni, mert a régi színész nagyon tetszett a filmben, és fel voltam háborodva, hogy megint lecserélik.
Aztán egyszer elvittek moziba a Végtelen háborúra (ez az első Marvel film amit láttamXD) és mivel benne volt így elkerülhetetlen volt, hogy lássam. És akkor így RAAAAWWWR🤩🤩😂. (Btw ezután lettem Marvel fan)
Szóval ha neked is van ilyened+történeted akkor szívesen meghallgatom, mert érdekel!!😘
Köszi ha végigolvastad.
# 11: Ezt felesleges volt említened, a megnyilvánulásaid alapján elég egyértelmű, hogy nem szokványos mederben zajlott a pszichoszexuális fejlődésed. Csak tudod, akik kamaszként átmennek a rajongás fázisán, azok többnyire ezt kinövik, és idővel lesz normális társkapcsolatuk.
Neked van ilyened? Nem hinném...
A Flyleaf és a The Pretty Reckless énekesét egykoron nagyon kedveltem, sokat hallgattam még My Chemical Romance-t, Fall Out Boy-t és ezekhez hasonló zenekarokat. Szintén ehhez kapcsolódik az Alex Turner korszakom, ami szerencsére már véget ért, de régen nagyon imádtam.
Ami nem ilyen rajongás, az nálam is a fentebb említett Tim Burton, viszont sok régi személy is közel áll a szívemhez, Szerb Antal, Robert Capa, André Kertész, és sokan mások.
#2 Bocsi, hogy zavar, de szerintem így is olvasható
#3 okké😂
#4 köszi a válaszod, viszont a moziba úgymond "muszáj" volt elmennem. De nem volt rossz úgy se.
#7 Így van
#9 Lenne egy tippem ki volt az, de inkább nem mondom. (Bár sokmindenki lehetne)
A többieknek köszönöm hogy írtatok!!!🥰
Nekem most Johhny Depp az akiért odavagyok nagyon😍😍
Nagyon imádom, hogy kis különc, bolond, nem érdekli a mások véleménye. Enyhén polgárpukkasztó, de nem olyan megosztó.
Régen már a Karib tenger kalózaiban is nagyon tetszett, aztán ez a rajongás abbamaradt. Majd a legendás állatokban láttam újra és utána már egy csomó filmjét néztem meg😍😍 Imádom mikor találkozik ő és jimmy kimmel.😂😂
És a lánya macskája is annyira édes😍😍😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!