Milyen alkoholmentes szórakozási lehetőségek vannak fiú-lány vegyes baráti társaságnak?
A társaság fiús részével el lehet menni billiárdozni, bowlingozni, gokartozni, paintballozni, dartsozni, focizni... De fiúknak és lányoknak is élvezetes programot sokkal nehezebb kitalálni.
Ami nem játszik:
-Tartalmas programot szeretnék, tehát pl. a sör helyett vízipipa mellett ücsörgés nem sokkal jobb.
-Egyikünknek sincs nagy kertje sajnos, így bográcsozás és társai kilőve.
-Szabadulószobában már voltunk többször.
Ha ez segít valamit a válaszadásban, 23-25 éves budapestiek vagyunk. (Vagyis nem mindenki, de a társaság központja Budapest.)
Szerintem is a fent leírtak elég "uniszex" programok.
Amúgy ki lehet menni kirándulni, sátrazni, bográcsozni a Budai hegyekbe is, vagy a környéken valamerre.
mi voltunk a baltadobálós helyen is, olyan, mint a darts, de nekünk a lányok jobban élvezték :D
falat másztunk, lőtéren is voltunk, elevenpark felnőtt esti programjai, cyberjumpban is, azért pesten nem nehéz találni :) aquapark is van :D
Mozi vagy koncert? Tudom, nagyon nehéz mindenki ízlésének megfelelően választani de mondjuk egy vígjátékot vagy könnyűzenei koncertet talán mindenki élvez. Hogy álltok a humorral? Stand up előadások, humoristák önálló estjei? Együtt kipróbálhatnátok új vagy egzotikus éttermeket, ételeket. Cyberjump? A nyár végét/ősz elejét kihasználva termálfürdők? Esetleg túrázás a közelben? Színház, musical, állatkert, a lehetőségek végtelenek :D
A barátaimmal egy ideje azt csináljuk hogy mindig más választ programot, így kipróbálunk új dolgokat, eddig ismeretlen oldalunkról mutatkozunk be. Nem ígérem hogy mindenkinek ugyanúgy fog tetszeni minden program, de ha ő sorra kerül olyat választ amilyet csak szeretne. Nálunk a fő szabály: nincs panasz. Mivel mindig más választ ezért mindenki sorra kerül, mindenki választhat valamit :)
Vault 51 (egyetek és igyatok nem alkoholos italokat)
társasjáték v szerepjáték rengeteg van nekik szal én ajánlom :) sokat járunk oda
Sátrazás valahol, ezzel egyben a bográcsozás.
A fent említett ötleteket én lányként nagyon szeretném, nem kell ennyire általánosítani a lányos vagy fiús dolgok között, már relativ.
A fürdőzés is nagyon jó ötlet.
Miért van kizárva az alkohol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!