Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon szánalmas lenne csak...

Nagyon szánalmas lenne csak ezért randizni?

Figyelt kérdés

Nem igazán hiszek az internetes társkeresésben és nem is volt nagy sikerem benne (a kettő között lehet összefüggés), viszont van egy csomó tök jó étterem és kávézó, amit ki akarnék próbálni, csak nincs kivel elmennem.

Nagyon szánalmas lenne csak azért randira hívni hölgyeket, hogy legyen kivel elmennem ezekre a helyekre?

Természetesen meghívnám őket, így ők is jól járnának, és nekem se egyedül kellene kipróbálnom ezeket a helyeket. Szerintem win-win szituáció, csak kívülről kicsit szánalmasnak tűnhet, hogy csak úgy találok bárkit is, aki eljönne velem, ha meghívom őket.

2019. aug. 7. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
igen
2019. aug. 7. 19:58
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Alapban nem értem a problémát.

Nő vagyok és egész életemben simán beültem enni, vagy kávézni, amikor kedvem volt hozzá. Eszembe nem jutott, hogy ez valamiért ciki lehet.

2019. aug. 7. 20:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyedül szerintem unalmas és kínos.
2019. aug. 7. 20:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Akkor is ilyen lenne egy randi ha nem ezért csinalnád. Igy legalabb el tudsz menni olyan helyekre ahova akarsz, talán összejön az egyik randi is aztán utána a pároddal kipróbálhatod a többit is.
2019. aug. 7. 20:03
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Annyiból igen, hogy a másik felet hülyíted.

Meg igazából ilyen helyekre egyedül is simán be lehet ülni, én is be szoktam. Senkit nem néznek ki, ez csak valami fejekben élő tévképzet, hogy egy étterembe vagy kávézóba kizárólag 2+ fő érkezhet. Pont leszarják, csak legyen bevétel.

2019. aug. 7. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

"Egyedül szerintem unalmas és kínos."

Kínosnak nem kínos, ez marhaság.

Nekem unalmasabb lenne egy gyakorlatilag idegennel, akivel semmi kémia nem működik, még csak nem is a baráti barátom bájcsevegni egy kajálásért, de te tudod!

2019. aug. 7. 20:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen, az lenne, egyáltalán nem korrekt a másik féllel szemben, aki azért lesz ott, mert valóban kíváncsi rád, te meg leszarod nagy ívben, hogy ki ő, csak legyen veled valaki, mert egyedül “ciki” ott lenni. Lol.

Egyébként én pl tanulni is simán beültem már kávézóba egyedül és senki sem foglalkozott velem.

2019. aug. 7. 20:28
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem fetétlen szarom le nagy ívben.

Ha bejövünk egymásnak, akkor nem vagyok semmi jónak az elrontója, csak már elég szkeptikus vagyok a netes társkereséssel kapcsolatban.

2019. aug. 7. 20:32
 9/13 anonim ***** válasza:
53%

Nincs egyetlen barátod (akármilyen nemű, de baráti kapcsolat)vagy rokonod akivel együtt el tudnál menni? Mert ez a szánalmas ám!

Csak ezért randizni inkorrekt a másikkal, aki valóban terád kíváncsi, te meg eszköznek használod.

2019. aug. 7. 20:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, de ők nem akarnak éttermekre költeni, és azt sem fogadják el (megpróbáltam), ha meghívom őket.
2019. aug. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!