Nagyon szánalmas lenne csak ezért randizni?
Nem igazán hiszek az internetes társkeresésben és nem is volt nagy sikerem benne (a kettő között lehet összefüggés), viszont van egy csomó tök jó étterem és kávézó, amit ki akarnék próbálni, csak nincs kivel elmennem.
Nagyon szánalmas lenne csak azért randira hívni hölgyeket, hogy legyen kivel elmennem ezekre a helyekre?
Természetesen meghívnám őket, így ők is jól járnának, és nekem se egyedül kellene kipróbálnom ezeket a helyeket. Szerintem win-win szituáció, csak kívülről kicsit szánalmasnak tűnhet, hogy csak úgy találok bárkit is, aki eljönne velem, ha meghívom őket.
És őh... miért nem mész akkor egyedül?
Randizni randizz azért, mert érdekel a másik ember. Ha zabálni vagy piálni akarsz, ahhoz meg nem kell feltétlen asszisztálnia másnak. A mai világban már amúgy is az az elfogadott lassan, ha a telefonod társaságában költöd el az ebéded. Szóval...
Ja, bocs.
Elég lükék a barátaid, ha még meghívni sem engedik magukat.
Akkor viszont szerintem korrektebb, ha erre a célra barátot keresel. Bizonyos társkeresőkön talán van ilyen kategória is (tehát nem párkapcsolatot, hanem baráti kapcsolatot keresel). És ott a bemutatkozó szövegben eleve leírnád, hogy te ilyen érdeklődésű vagy, és szívesen barátkoznál olyannal, akivel együtt lehetne ilyen helyekre menni. Szerintem az azért is jobb lenne, mert akkor ő aktívan részt venne a dologban, szóval tök jól meg tudnátok beszélni, hogy ez a hely ezért jó, az meg azért, neked itt ez nagyon tetszik, neki meg amaz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!