Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez undorító fiúk?

Ez undorító fiúk?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és az átlagosnál szőrösebb az arcom. Szőke szőrről van szó, és kb 1 cm hosszú az arcomon, az államon, a nyakamon. Bajszom is van de az másnak is. Nagyon zavar, már sokféle módon próbáltam leszedni, de kipattogok tőle a bőröm és meg is erősödik tőle, félek egy idő után hosszabb és feketébb lesz. Sokan nézik akikkel személyesen beszélek és ez nagyon zavaró. Egy kicsit már megerősödött, néhol tüsis. Félek hogy ha valaki megcsókol és végigsimít az arcomon rossz érzés lesz számára és kicsúfol miatta, mert kissé szúr.

2019. júl. 29. 22:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem
2019. júl. 29. 22:17
 2/17 anonim ***** válasza:
4%
Mi lenne ha borotvàlkoznàl?? Ne legyél màr ennyire lusta.
2019. júl. 29. 22:22
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Cukorgyanta a legjobb megoldás. Az érzékeny bőrön is használható.

Bocsi hogy lányként válaszoltam.

2019. júl. 29. 22:24
 4/17 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak írom, hogy attól csak rosszabb lesz!
2019. júl. 29. 22:28
 5/17 anonim ***** válasza:
30%
Bocs, lány vagyok, de: szerintem menj el kozmetikushoz és gyantáztasd le, ha ennyire zavar.
 6/17 anonim ***** válasza:
29%
Menj dokihoz, majd felír rá valamilyen bogyót! Endokrinológusnak hívják.
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Szia en lany vagyok.En azt mondom neked hogy menj el orvoshoz mert ez nem normalis! Ha mondjuk lennel 40 eve es lenne par szal az alladon oke(a bajusz meg oke mert az soknak van) de hogy szakkallad van? Feltetlenul keress fel egy oevost mert nem normalis ez egy lanynal! Es ezt teljesen komolyan mondom!
2019. júl. 29. 22:31
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Javaslom a végleges szőrtelenítést, viszont egy orvos azért lenne jó, hogy kiderítse van-e valami hormonproblémád.
2019. júl. 29. 22:42
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Magaddal foglalkozz, ne mással. :)
2019. júl. 29. 22:55
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is meg kéne nézetni, hogy nem áll-e hormonprobléma a háttérben
2019. júl. 29. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!