Fiúk számotokra undorító?
Nem, én is ekcémás vagyok megtudom érteni :)
Nem ez a döntő dolog hogy bejön e a lány :)
Nyilván egy ilyen laphámszövet elváltozásos bőrgyulladás, ami ráadásul szép tarjagos pikkelyekben jön is le, az valamilyen szinten persze, kissé visszataszító lehet, de mindenképpen tolerálható és nem zárná ki a párkapcsolatot.
Az exemnek a talpa tele volt fehér vaskos szemölcsökkel, az sem volt épületes, de segítettem neki mindenben, hogy megszabaduljon.
Ha te lennél a barátnőm, vennék neked Flucinar nevű kenőcsöt, az ugyanis két nap alatt nullázza az ekcéma tüneteit. Ha naponta felkened finoman, akkor meg nem hagyja kijönni. Még be is kenném. Nekem jó érzés segíteni és tényleg önzetlenül szoktam tenni.
Nekem a könyököm ekcémás, gyerekkorom óta, azt eddig semmi (tehát semmi, sem étrend váltás, sem ezerféle kenőcs) nem tette rendbe.
A kezem is szokott ekcémás lenni, ez viszont sokszor stressz miatt. Eddig nem undorodtak tőle a barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!