Fiuk lanyok szerintetek is undorito, nagy, es zsiros a hasam, es szeles a csipom, es nincs derekam? Vagy csak en latom magam igy? (Kepek lennt)
[link] ez egy tavolabbi kep mutatok egy kozlebbit is (lennt)
Jogazom heti 3-szor,minden ho 2.heteben heti 3aerobic,aztan neha tanc. Neha futok is,reggeletne,vagy delutan,mikor hogy de nem birom a futast elfaradok meg lepcaozes kozben is pedig csak a masodikon lakok es ninca liftem :( ez utalhat valami betegsegre is szerintetek?
Koszi
Hát akkor hideget-meleget:)
Az első képen kicsit ilyen deszka, viszont a második képen elég elfogatható. Ha folytatod azokat a sportokat amit említettél, akkor fogsz még formásodni.
17/F
Pont azért nincs derekad, mert keskeny a csípőd. Nem vagy homokóra alkat, ennyi, ezzel nem tudsz mit kezdeni. De semmi undorító vagy zsíros nincs rajtad.
Hamar kifulladás szimpla edzetlenség. Ha rendszeresen futsz, akkor elmúlik.
Nincs veled semmi baj, ilyen az alkatod genetikailag. Kicsit izmosodhatnal meg amugy, de egyaltalan semmi baj nincs veled. Hany eves vagy? Ha meg kamaszodsz, akkor boven valtozhat meg a csipod leg a derekad.
Sport mellett, ha az egeszseges, valtozatos, kiegyensulyozott taplalkozasra is figyelsz, akkor sokkal jobban fogsz kinezni
Csípőd keskeny picit, dehát istenem, ettől alakra szerintem még rendben vagy, legalábbis az én ízlésemnek.
A hasad szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!