Túl vékony a derekam mit tegyek?
Kedves kérdező!
Cseréljünk kérlek!!! Nagyon sokan (köztük én is) könnyen hízok. Ez tényleg genetika kérdése. Ha te világ életedben sovány voltál, ha a nap minden percében eszel, sem fogsz hízni. Ezt el kell fogadni. Örülj inkább, hogy sovány vagy , mostanában mindenki az akar lenni.
Szia. Nekem is ugyanez a problémám. Sokan elbagatelizálják, mert képtelenek elhinni, hogy ugyanolyan önbizalomromboló egy ilyen testben élni, mint túlsúllyal.
Az én alakom is nagyon sovány, nekem a súlyzós edzés segít úgy ahogy. Még az út elején járok, de talán hatásos lesz. Oldalsó hasizomra edzek sokat, minél nagyobb súlyokkal. Persze egész testre is vannak gyakorlatok. Cardio edzést egyáltalán nem végzek, sokkal több húst eszem. A célom egy vonzó, nőies alak, s hogy kiképjek a botsáska jelmezemből.
Nem, nem olyan önbizalomromboló, mint a túlsúlyos emberek esetében, mert téged mindenki más irigyel,a kövéreket meg mindenki kigúnyolja :D
Nekem vékony derekam van az alkatomhoz képest, és én kifejezetten szeretem.
Majd 25 évesen, de legkésőbb 30, belassul az anyagcseréd, és majd mennek rád a kilók, nem kell izgulni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!