Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl vékony a derekam mit tegyek?

Túl vékony a derekam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon karcsú a derekam túlságosan kicsi .. hizni is alig bírok a magasságomhoz elég csúnya ez a testalkat.. hogy lehetne elérnem hogy vastagabb legyen a derekam és felszedjek pár kilót?? :( hiába eszek nem rakódik rám semmi .. sajnos a genetika miatt... 16/l

#Lány-fogyókúra-hízókúra-testalkat-hízni
2017. jan. 12. 00:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10. vagyok. Azt elfelejtettem leírni az előbb, hogy én is kórosan sovány voltam kiskoromban. Végül kiderült, hogy az egyik belső szervem nem működött jól. Miután helyre jött, már rajtam is maradt meg néhány kiló. Mostmár a sovány és a normál kategória határán vagyok és sokkal jobban is érzem magam. Lehet, hogy érdemes lenne egy vizsgálatot csináltatnod, mert lehet, hogy azért nem tudsz hízni.
2021. márc. 20. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!