Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem felháborító,...

Csak szerintem felháborító, undorító, pitiáner az emberek viselkedése gardrobcserén?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné: gardrobcsere.hu ruhákat lehet eladni, meg venni.

Állandóan alkudozni próbálnak velem, de ilyen 500-1000 ftokat, és még fel vannak háborodva, hogy ha hozzáteszem, hogy a postaköltség is a vevőt terheli... Eleve márkásabb dolgokat árulok, ami agyon van hordva azt nyilván nem adom el, mert én sem venném meg. pl farmer még kilós turiban is kb 3 ezer ft...

A főoldal is tele van ócska replikákkal, meg ali expressről rendelt kylie jenner rúzsokkal, aztán eladja kb 10x-es áron... az ilyeneket lekéne tiltani az oldalról, aki az ebayes meg az ali expressről rendelt ócskaságokat árulja.

A másik ilyen, amikor látszik valakinek a cuccain, hogy mind turkálóból van... Dorothy Perkins, Next, Asos stb márkák vannak szinte csak nála, de azért az eleve használt ruhát még van pofája elpasszolni...

Meg vicces amikor fehérneműket próbálnak eladni, főleg felpróbálva aztán csodálkoznak ha valami élettelen az ő képükre veri ki

De a legjobbak az átverések. Eleve ki az a hülye aki előre utalgat valakinek látatlanba pénzt? De hogy ezek a koszos c**gányok ebből éljenek az már felháborító.

Miért nem tesznek ezek ellen valamit? Vagy az oldal üzemeltetői szerint teljesen rendben van hogy ott nyerészkednek és semmi következménye nincs?

2017. márc. 15. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Honnan tudod hogy turkálóból vannak a ruhái? Asos, Next nekem is nagy kedvenceim, vagy online rendelek, vagy mikor kint járok, akkor vásárolok be...eddig eszembe se jutott hogy valaki turkálósnak hiheti őket...
2017. márc. 15. 18:43
 2/11 A kérdező kommentje:
itt most nem 1-2 darabról beszéltem, hanem aki tömegesen rakja fel a turis cuccait, aztán a H&M-es ruhának is 10-es a mérete, nem 38-as
2017. márc. 15. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Jó, akkor az én ruháim is turisak ezek szerint mert UK méret van benne..ugyanis Asost és Nextet nem nagyon tudok Magyarországon venni, és nekem is van legalább 30-40 asos ruhám és cipőm...értem mit mondasz, de azt is kalkuláld bele hogy nem minden fekete-és fehér.
2017. márc. 15. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
100%-ban egyetértek, borzalmas lett az oldal. Pedig nagyon jó dolog lehetne a gardróbcseréből de sajnos leszarják úgy ahogy van. A turis cuccokat pofátlanul magas áron "külföldön vettem" eladókon már kezdtem magam túltenni erre az aliexpressnek hála elkezdtek terjedni a replikákat többezerért áruló eladók. Szinte már nem lehet átlátni a kozmetikum kategórián mert tele van spammelve kylie rúzsokkal meg black maskokkal. A turisokkal igazából nem lenne gond, meg van aki tényleg rendelte de azon látszik is, hogy mostani divatú és jó állapotú. Az viszont elég feltűnő mikor az agyon mosott, 2007-es trendeknek megfelelő cuccokat pakolnak fel és képesek odaírni hogy párszor használt. A másik agyrém a kamu parfümöt tömegével áruló felhasználó, aki napi szinten töltötte újra a 800 féle parfümjét és mikor végre valahára leszedték őket még neki állt feljebb és kiírta az oldalára hogy irigyek vagyunk rá. Komolyan nem érzi hogy idegesítő? Másrészt meg a szabályzatban is benne van hogy tilos a rendelgetős újraeladós dolog. Az pedig egyenesen felháborító, hogy ugyanazok a csalók hatvanadjára regisztrálhatnak újra mert nem képesek bevezetni az IP cím tiltást. Oké hogy van fekete lista, de még így is annyian vannak akik egy nulla értékeléses embernek képesek tízezreket utalni egy netről leszedett katalógusképes obag hírdetésre. A másik dolog meg hogy a felhasználók is egyre bunkóbbak. Szerintem alap dolog lenne egy sikeres adás vétel után értékelést írni a másiknak, ennek ellenére az emberek fele egy "megkaptam, köszi szépen"-t sem képes odabxszni üzenetben, hiába engedtél neki az árból meg rohantál a postára még aznap hogy elégedett legyen. A "csere köszönöm nem érdekel" mondatot meg nem tudom hány nyelven és hány helyre kéne még kiírni hogy egyesek megértsék a jelentését. A legkiakasztóbb viszont az, amikor valaki elkéri a számlaszámod, és ezzel együtt el is tűnik, óránként belép de nem képes annyit írni hogy bocsi, még sem kell. Fizikai fájdalmat okozna, vagy mi? Ezzel az eladót hozzák szar helyzetbe, mert közben még kitudja hányan írnak ugyanazért a cuccért te meg kb azt se tudod mit írj nekik mert az illető 4 napja azt írta utal de azóta se híre se hamva. Nem tudom hogy ezek hol nevelkedtek, nekem meg nem fordulna a fejemben hogy ilyen bunkó módon szórakozzak mások idejével. Régen amúgy tök jó oldal volt, normális eladókkal és vevőkkel. Át kéne szervezni az oldalt úgy ahogy van
2017. márc. 15. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia at linkeled amiket te árulsz?:)
2017. márc. 15. 20:41
 6/11 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

Én párcuccot adtam el ott csak, de nekem nem jönnek be az ilyen oldalak. Mondjuk van egy ruhám, 3000-ért vettem anno, nem éri meg 1000 -1500ft-ért eladni, mert vagy alkudozni akarnak, de akkor még a pk-t se akarja senki kifizetni, és akkor nyerek egy cuccon 700ft-ot mondjuk :D Annyiért nem éri meg lefotózni meg feltölteni meg üzenetet váltani meg elmenni a postára.

Krémmánián ugyanez van, ott is mindig van olyan, aki berendel egy halom itthon nem beszerezhető vackot, és kétszeres áron eladja, mintha komolyan ezen akarna meggazdagodni. Agy-fszt kapok én is az ilyen sz-rrágóktól, bár azt nem gondolom, hogy a rasszista megjegyzésed tényleg szükséges, mert fehér magyarok is csinálnak ilyet.

2017. márc. 15. 22:33
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Én ritkán használom, feltenni általában szekrény szortírozás eredményét teszem fel egy kis plusz pénzért szóval noname pólókat 1000-1500-ért, ami drágább, márkásabb azt is az eredeti ár kb feléért szóval nem ezen tervezek meggazdagodni. Venni is náha-néha egy dolgot szoktam. Viszont szerinted hülye aki előre utal... én meg hülye leszek a semmire feladni a ruhát utánvéttel ami a csomagos baromság óta 1500-2000Ft hogy aztán ha a kedves vevő meggondolja magát bukom akár a ruha árát, szépen elutalja a pénzt és amint tudom küldöm a ruhát, ennyi.

Mondjuk alkusokhoz még nem volt szerencsém mert kb alku áron adom a cuccokat, cserére meg meg szoktam mondani hogy bocsi így is túl sok ruhám van, azért adom el hogy kevesebb legyen szóval nem szeretnék cserélni, meg szokták érteni.

2017. márc. 16. 01:06
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Ja igen ahoy előttem írták a "b-a-szok rá visszaírni miután szóltam hogy kell a ruha" volt hogy egy felsőre KETTEN vártak a vevőn kívül, ír hogy jaj kéne, mondom okés, tudok ajánlottan vagy mucsaröcsöge átvétellel, stb stb... semmi, jó, várok 2 napot, írok a 2. jelentkezőnek, azse ír, aztán a 3. se...... Legalább egy "bocsi mégse kell" vagy valamit könyörgöm.
2017. márc. 16. 01:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elég szr oldal.

Csak egy példa, felraktam egy márkás farmer ami bolti áron 18.000 és 6.000-ért hirdettem plusz postaköltség. Hibája nem volt, csak egyszer vettem fel. Sok felesleges cuccom volt, ezért hirdettem olcsón.

Legalább 10 olyan levelet kaptam, hogy "3000-ért (postát is beleszámítva) vihetem?"

"elhozod nekem BP-re? csak személyesen vásárolok"

Meg a kedvencem az amikor elkérik a bankszámlaszámomat, és bsznak utalni vagy legalább szólni, hogy "bocs, de meggondoltam magam" vagy valami.

Sokszor írnak olyanok akik cserélni akarnak, ránézek a profiljukra és kb 20 éve divatjamúlt ócska, márka nélküli cuccaik vannak csak...

2017. márc. 31. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 na igen még ez a "gyere el már lécci saját költségen bivalybaxnádra nekem" a halálom, ha eladok, max városon belül megyek, ha veszek meg addig amíg az utiköltség a postaköltség alatt van mert úgy megéri, főleg a bUdapestiek szokták kérdezni hogy "fel tudnál jönni pestre (GYŐRBŐL, 110km)?" nem is az hogy járok-e mostanában amúgy is arra és akkor személyesen le tudjuk bonyolítani, nem, csak azért felmennék-e (cirka 5 ezer oda-vissza a vonat)
2017. ápr. 1. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!