Csak szerintem felháborító, undorító, pitiáner az emberek viselkedése gardrobcserén?
Aki nem ismerné: gardrobcsere.hu ruhákat lehet eladni, meg venni.
Állandóan alkudozni próbálnak velem, de ilyen 500-1000 ftokat, és még fel vannak háborodva, hogy ha hozzáteszem, hogy a postaköltség is a vevőt terheli... Eleve márkásabb dolgokat árulok, ami agyon van hordva azt nyilván nem adom el, mert én sem venném meg. pl farmer még kilós turiban is kb 3 ezer ft...
A főoldal is tele van ócska replikákkal, meg ali expressről rendelt kylie jenner rúzsokkal, aztán eladja kb 10x-es áron... az ilyeneket lekéne tiltani az oldalról, aki az ebayes meg az ali expressről rendelt ócskaságokat árulja.
A másik ilyen, amikor látszik valakinek a cuccain, hogy mind turkálóból van... Dorothy Perkins, Next, Asos stb márkák vannak szinte csak nála, de azért az eleve használt ruhát még van pofája elpasszolni...
Meg vicces amikor fehérneműket próbálnak eladni, főleg felpróbálva aztán csodálkoznak ha valami élettelen az ő képükre veri ki
De a legjobbak az átverések. Eleve ki az a hülye aki előre utalgat valakinek látatlanba pénzt? De hogy ezek a koszos c**gányok ebből éljenek az már felháborító.
Miért nem tesznek ezek ellen valamit? Vagy az oldal üzemeltetői szerint teljesen rendben van hogy ott nyerészkednek és semmi következménye nincs?
Ismerős helyzet. Ezek nem tudnak gondolkodni.
Én miskolci vagyok, 183 km BP-től.
Nem egyszer volt olyan, hogy megírtam valakinek hogy x napon megyek BP-re, amikor megérkezek a Keletiben át tudnám adni neki a csomagot. Válasz: Nekem az nem jó, én más kerületben lakok. / Nem jó, túl korán van akkor még pihenek. Gyere már később x órakor.
Vagy amikor belemennek, találkozunk és benyögik hogy ők mittudomén melyik kerületből jöttek és vonjam le az árból az útiköltségüket. (Mintha én Bp-re teleportáltam volna, ingyen. Nemhogy inkább felajánlanák hogy ők fizetik az én útiköltségem felét, hiszen ők akarták személyesen átvenni.) Felháborítóan parasztok.
Ha ennyire ragaszkodnak a személyes átvételhez, nekik kellene talán elmenni a cuccért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!