Fiúk, lányok?! Ha összeér a combom nagyon gáz, ciki, undorító? 13/L
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 16:49
1/10 anonim válasza:
Dehogy is. Ugyan miért lenne gáz?:D Sok mindenkinek összeér.
2/10 anonim válasza:
Ez az egyik tipikus hülyeség mostanában? Miért lenne baj? Mi vele a baj? miért lenne undorító?
3/10 A kérdező kommentje:
hát mert ugy surolodik és nem olyan szépen áll mint a tobbi lánynak. :/
2015. júl. 20. 16:59
4/10 anonim válasza:
Ha nagyon akarsz tenni ellene akkor sportolj valamit, de szerintem ez nem olyan fontos, mint amilyennek gondolod.:)
5/10 anonim válasza:
Szia! Az enyém is összeér, de senkitől nem hallottam, hogy ez baj lenne. Összeérő combokkal ismertem meg a férjemet is. Túlparázod, nyugi. A combod belső párnáiból állítólag elég nehéz fogyni, szóval valószínű ha fogysz is kicsit, nem fog ez változni. Sokat meg ne fogyj, szerintem nem néznél ki jól csontkollekcióként.
6/10 anonim válasza:
csak szerintem undorító az olyan comb ami annyira vékony hogy közötte centik vannak?:D
8/10 Gyémántlány válasza:
Egyáltalán nem ciki. Az én lány ismerőseim 98%-nak összeér a combja, és mindegyik csinos, szép, jó alakú. Nekem is összeér, ez van. Nem látom magamat undorítónak.
Ezt a "thigh gap" sz*rságot mostanában kapta fel a közösségi média, hogy ilyennek kell lenni, hogy "szép" legyél, de ez egy hatalmas baromság. Egyetlen egy fiút sem fog érdekelni soha, barátokat sem lehet a segítségével szerezni, nincs sok értelme.
Úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy. Ha holnaptól az lesz a divat a Tumblr-ön, hogy le kell vágni a fél füledet, megteszed? Emberek, helyén kellene kezelni ezeket a 21. századi értelmetlen trendeket...
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nagyon bíztatóak voltak :)
2015. júl. 20. 19:17
10/10 anonim válasza:
a kis pálcika lábak sokkal cikibbek
a belső combon kell lenni zsírnak ami megtámasztja a férfit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!