Gáz, hogy ilyen a zenei ízlésem 15 éves létemre?
Figyelt kérdés
Míg a korombeliek magyar rap-et hallgatnak és EDM-et én modernebb komolyzenéket. Pontosan nem tudom mi a neve ennek a stílusnak. De most az egyik kedvenc zeném a Steve Jablonsky - Arrival to Earth. A Transformers filmzenéjeként ismerhetik többen. Normális, hogy ilyen a zenei ízlésem? Persze én is szoktam EDM-et hallgatni de nem annyira sűrűn.2015. júl. 6. 09:47
1/9 anonim válasza:
Nem gáz. :)
Én pl. Lana del Rey-t és Siát hallgatok. Nem kell hogy gáznak érezd, ilyen az ízlésed. :)
14/f
3/9 anonim válasza:
Az, hogy milyen a zenei ízlésed és miket hallgatsz, szerintem az nem lehet gáz. Mondjuk az, hogy magyar rap, hát Mr Busta megeszitek a g*cimet szövegei roppant gázak, de ha hallgatnád, nem lennél gáz:) Sosem találkoztam olyannal, akit a zenei ízlése miatt piszkáltak volna. Jó az ízlésed:)
4/9 Fëlyne Banshee válasza:
Olvasd el a Gépnarancs c. könyvet. Akkor meglátod mennyire nem gáz. ;D
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.
Nekem pl.:elég tág a zenei ízlésem és az itt említett szám is tetszik ,annak ellenére ,hogy teljesen mást szoktam hallgatni.
Szerintem inkább örülj neki ,hogy te vagy az az egy ember aki ilyeneket hallgat.
6/9 anonim válasza:
Kinek a pap,kinek a papnè...
Essemm nagyaon király amugy,hallgasd meg! :D
7/9 anonim válasza:
Komolyzenét hallagatok, Jane Austen adaptációkat nézek, imádok olvasni ésss kérlek szépen 13/lány vagyok
Nem ciki. Mindenkinek más tetszik és ezt el kell fogadni
8/9 anonim válasza:
Dehogy ciki.. én 13 éves fiú vagyok, és a metal a kedvencem :D
9/9 anonim válasza:
igen. de semmi baj majd idővel átálsz a RAP-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!