Gáz, ha fiú létemre instagramon követek állatos oldalakat? 16/F
Figyelt kérdés
Állatbarát vagyok, de nem tudom, hogy ezek az oldalak a lányoknak vannak e.2015. ápr. 30. 07:31
1/5 anonim válasza:
Miért lenne, csak a lányok szerethetik az állatokat?
Gondolom, ez ebben a korban még a "gyengeség" jele, valójában azok a gyengék, akik nem képesek szeretetet mutatni senki iránt.
2/5 Hecarim válasza:
Első válaszadó jól mondja!
Figyelj, az a lényeg, hogy azt csináld amit szeretnél, nincs rosszabb annál, ha hazudsz magadnak, vagy a társadalom hatására hanyagolsz el dolgokat.
Ezek az oldalak nem a lányoknak vannak, hanem azoknak akik szeretik az állatokat, egyáltalán nem gáz.
A rózsaszín póló, az már inkább van a lányoknak, az már inkább ciki, ha felveszi egy férfi, de ez is egy olyan dolog amit mindenki maga dönt el, én biztos nem játszanék el egy lány kedvéért sem barbibabát.
3/5 anonim válasza:
Szerintem sokkal kevésbé gáz, mint hogy én 30éves pasimént követem a legnépszerűbb magyar csajszis, sminkelős, picsogós vloggereket.
5/5 Kései Sirató válasza:
A fiúk is lehetnek állatbarátok, sőt akár állatorvosok is. Szóval nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!