Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit árul el egy osztályközössé...

Mit árul el egy osztályközösségről hogy azért nem lesz érettségi utáni bankett mert nincs rá igény?

Figyelt kérdés

A bankett nem kerül megrendezésre mondhatni érdeklődés hiányában elmarad.

Uis a 25 fős osztály fele kapásból még 1 hónappal ezelőtt közölte hogy őt nem érdekli ő erre egy fillért nem fizet.

A maradék fele meg elvileg jött volna, de ahogy telt az idő ez is lemondta az is lemondta, és eljutottunk oda hogy hogy a 25ből maradt 5-6 ember aki jött volna.

Aztán az of lefújta az egészet azt mondta milyen bankett az ahol 5 ember van ott a 25ből, világ szégyene lenne, lefújva kész. Bankett nincs.

Mit árul el ez az egész egy osztályközösségről?

2019. jún. 24. 22:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
34%
Kígyóbűvölés? Nem értem a viccet.
2019. jún. 26. 11:00
 22/30 A kérdező kommentje:

Dehogynem érted.

Ha nem érted miből gondolod hogy vicc/nem vicc?

Érted te.

2019. jún. 26. 11:10
 23/30 anonim ***** válasza:
76%

Mivel nem volt szó kígyókról.

Ha farkakra gondolsz - amit kimondani nem mersz, csak célozgatni -, egyrészt, elég alja ember vagy, hogy nálad a tizenévesek ilyenek, másrészt erősen a 20-as éveimben voltam, mire csak megcsókoltam valakit. Úgyhogy nem, a farkakról sem tudtam volna beszélgetni extraprűd gyerekként.

Vajon miért nem akarnak veled találkozni, el nem tudom képzelni.

2019. jún. 26. 11:53
 24/30 anonim ***** válasza:
70%

Ki a lóf.sz pontozza le a válaszokat?!

Leírtam normálisan, hogy nekünk volt bankettünk, de nem, nem volt az igazi. Mi nem tetszik egyeseknek? Vagy esetleg ott voltak és jobban tudják?

Kérdező, te meg ha véleményt kérsz, fogadd már el, hogy nem mindenkié fog egyezni a tiéddel. Viccesnek nem vagy vicces és attól még, hogy a te szüleid egy osztályba jártak, nem lesz automatikusan mindenhol szuper osztályközösség, akiknek kutyakötelessége lenne jópofizni egymással. Nem is értem az összefüggést.

2019. jún. 26. 11:58
 25/30 anonim ***** válasza:
81%
Nekünk sem lesz. Nagyon szar az osztályunk, meg hát csak lányok..
2019. jún. 26. 13:37
 26/30 A kérdező kommentje:

"másrészt erősen a 20-as éveimben voltam, mire csak megcsókoltam valakit."

Pfff jesszusom. Vénasszony.

2019. jún. 26. 16:28
 27/30 A kérdező kommentje:

"hogy nálad a tizenévesek ilyenek"

Nálam is meg kb mindenütt. Mondjuk ha apácakézpőbe jártál ott lehet nem, de nyitottam én már rá wcben két fiúra akik egymást szopták....

csak ennyit az állapotokról.

2019. jún. 26. 16:30
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező neked mi bajod?
2019. jún. 30. 16:35
 29/30 anonim ***** válasza:
én ha közte lennék ennek az 5-6 embernek azt mondanám, hogy rendezzük meg ofő nélkül, majd meghívőt küldenék mindenkinek a konkrét időpontról. valószínű hogy még néhányan eljönnének
2019. júl. 7. 20:42
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Hülye, miért vénasszony azért, mert huszonévesen csókolt meg először valakit? Főleg, ha fiú. Miért baj, ha a megfelelő emberre várt, és nem fűvel-fával nyalják-falják egymást, csak hogy ezen is túlessen? Én is huszonévesen csókoltam meg először azt a fiút, akit szeretek. Azóta sem szerettem mást, jó ideje együtt is élünk.
2019. júl. 25. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!