Érettségi bankett? Miben szokás menni lányoknak? Hogy zajlik?
Nekünk a záró napján volt a bankett, így abban mentem, amiben oda is: blúz, fekete nadrág, de vehetsz fel ruhát is. Nem kell nagyon kiöltözni, legyen elegáns, de kényelmes is.
Mi vacsi után még beszélgettünk, utána a többiek nagy része elment kocsmázni, én már oda nem mentem.
2es vagyok.
Én voltam az egyetlen aki normálisan öltönyben jelent meg :D
+
Igazából bármikor el lehet jönni, de illik vacsora után picit maradni beszèlgetni. Nálunk olyan fél 11 körül ment el az első ember, utána fokozatosan szállingóztak át a diákok a következő helyszínre, a tanárok pedig haza.
Ilyenkor szokták felajánlani a tegeződést a tanárok. Sztorizás megy iskolában, osztálykirándulásokon, osztálytársak által szervezett bulikon/nyaralásokon történtekről. Nálunk inkább asztalnál ültünk, de egy kevés tánc is volt. Csinos kevesebb mint 10-essel idősebb tesitanárnő volt egész este táncoltatva, a többi meghívott tanár/tanárnő nem volt táncoslábú alkat, de az illem kedvéért 1-2 számig a parketten voltak.
A tanárok is sztoriznak, elmondanak olyan dolgokat is, amik közül némelyiken igen meg lehet lepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!