Ti voltatok iskolai bullying áldozatai? Ha igen mit éreztetek?
Engem is bántanak, és már az haragom nem tudom ki adni, elfojtott érzelmek miatt.
Néha úgy érzem sirnom kéne az se megy.
Gyűlöletet az illető iránt még hosszú évek múlva is, valamint csalódottságot az emberekben (akkor a felnőttekben). Nap mint nap fényes nappal az utcán bántalmazott az illető és egy épkézláb arra járó felnőtt se szólt egy mukkot sem. A szüleim is tudtak róla, mégsem változott semmi. Az apám is zárkózott ember volt, sose volt férfi példaképem és látszik is.
Ennek köszönhetően nem bízom senkiben és képtelen vagyok eltűrni a legkisebb mértékű kritikát vagy bántó szót. Képes vagyok napokig rágódni ezeken, ami megmérgezi a gondolataimat. Tele vagyok indulattal, a legkisebb dolog miatt 0-ról százra pörgök. Persze a paranoia és a szociális fóbia sem maradhatott ki, tehát mindig azt hiszem, az emberek engem figyelnek, rólam beszélnek, engem akarnak kikezdeni. Nem tudok normális kapcsolatokat kialakítani, mert számomra a többi ember csak azokat jelképezi, akik elfordították a fejüket, amikor engem bántottak. Nem vagyok hülye és nem vagyok totálisan antiszoc, van párom is, az emberekkel viszont távolságtartó vagyok és teljesen zárt. Érdekes módon a nőkkel szemben ez nem igaz, a legtöbb barátom nő. Velük jól érzem magam, nem feszélyeznek.
Mondhatnám, hogy nekem ez így megfelel, de ez akkor sem normális és jó lenne normálisan gondolkodni.
Hát sajnálok minden eggyes ilyen embert akinek ilyen dolgokat kellet át élni
Hát engem Lökdöstek, nyakon verték és ne nevettek rajtam, bántó szavakkal sertrgettek,iskolában provokáltak majd elvertek. Nembizom az emberekben se már,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!