Volt már olyan ismerősötök akivel úgy éreztétek, hogy vigyáznotok kell bármennyire kedves, normális veletek?
Van egy ember a társaságban akivel az elejétől kezdve úgy érzem hogy (nem tudom másképp megfogalmazni) de hogy vigyáznom kell vele..nem bízok meg benne, nem bízom az őszinteségében, egyszerűen kétszínűnek érzem.
Próbáltam vele összebarátkozni, de akkor is csúnyán kibeszélte egy barátnőmet és akkor eldöntöttem , hogy ez nem megy nekem. Azóta ugye ha egy társaságban vagyunk, beszélgetek vele, meghallgatom de istenigazából mindig van egy rossz érzésem vele kapcsolatban, pedig tulajdonképpen normális velem de mégis voltak olyan dolgai ami miatt egyszerűen úgy érzem, hogy nem tisztességes ember.
Miért van az , hogy ezt érzem?
Lehetséges, hogy teljesen alaptalanok az érzéseim vele kapcsolatban?
Azért olyan furcsa ez nekem, mert alapból én szinte mindenkivel jóban tudok lenni és nagyon kevés olyan ember van aki ilyen érzéseket vált ki belőlem.
Szerintetek létezik, hogy ennyire félrevezéreljenek a megérzéseim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!