Az egyetemen az egyik órát egy fiatal oktató tartja. Csalás történt?
22
na jójjóóó, ez igaz, éltem én ott, csak tudod ott az emberek azéárt öntudatosak az adófizetéssel, mert látják és tapasztalják, h azt tényleg a köz érdekében hazsnálják fel, nem pedig lenyelik, ahogy Maon.
a két társadalmat nem lehet összehasonlítani, na meg próbálj csak megélni magfyraországon úgy h ténylegesen minden Ft adót befizetsz, és soha semmit nem intézel fejetén/szürkén ... vszínű csak addig menne, amíg az anyagi tartalékod bírná, ugyanis a magyar fizetésekből ez nem működik.
Csalást bizonyítani tudod? Te magad írod, hogy csak feltételezés az egész, mert rég óta küzd.
Nem a Csalást pártolom. Tudom, hogy segítek azoknak, akiket tanítok. Ennyi. Te fejedben van egy történet, aminek te sem ismered a részleteit. És számon kéred másokon, hogy értsék, amit nem vagy képes leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!