Az egyetemen az egyik órát egy fiatal oktató tartja. Csalás történt?
"Remélem, ha bármelyikőtöket bármi bűncselekmény éri, akkor sem jut eszetekbe árulkodni a rendőröknek..."
Agyhalott példa.A poszter spiclit semmiféle hátrány nem éri,csak dühös hogy neki nem jön össze és tanulnia kell.Mint amikor felnyomod a szomszédot,mert kapott valamit ingyen,neked meg nem jött össze.Ugyanaz a patkány mind.Az a falusi,ez az egyetemi.
De ha megtudnám melyik volt,nem lenne egy nyugodt perce sem onnantól.Így jelentgess.
1. Nekem megy ez a tárgy, viszont nem szívesem dolgozom később olyan emberrel együtt, akinek fingja nincs a szakmájának egy igen fontos területéről. Meg lehet nézni a "Munkahely, kollégák" topikban, hogy mennyi bajt és plusz feladatot jelent egy semmirekellő, aki helyett elvégzik a feladatát.
2. A beadandók értékelését meg lehet tekinteni, és egy kötegből kell megtalálnod a sajátodat. A kezembe akadt az illető beadandója is az oktató kézírásával, ami eléggé jellegzetes, felismerhető annak, aki ismeri azt az írást. A csaj írásképe viszont teljesen más.
3. Ez nem segítségnyújtás volt, konkrétan megoldotta helyette a feladatot. Ne mondjátok már nekem, hogy a korábban 0 és néhány pontos beadandókat, zh-kat író, másfél év csúszásban és minimum 4 tárgybukással (ennyiről tudok) rendelkező hallgató helyett dolgozni kell.
Kívánok mindenkinek ilyen semmihez nem értő, lusta kollégát a későbbiekben, aztán dolgozzatok helyette szépen csendben. :) Majd meglátjátok úgyis.
4.dolog: Engem nyugodtan lehet utálni, megengedem. :) Itt én vagyok a tisztességes ember, a másik meg egy csaló, hazug alak. Gondolom akik beszóltak, azok nyilván valami olyan helyen protekciósok, ahol végzettségük és teljesítményük alapján nem lenne a helyük. Mindenki a saját fajtáját védi. :)
5. Gondolom én is egy imádnivaló, gerinces cukormókus leszek, ha leszopok egy oktatót, aki majd szépen helyettem dolgozik...ja nem.
6. Na az ilyen ilyen hozzáállás miatt (sem) marad már az országban dolgozó fiatal. Nyugodtan állítsátok be a szakmunkás ismerőst mondjuk mérnöki munkakörbe. :D Nem az én életem lesz nehezebb, ha ti inkompetens barmokat alkalmaztok igazi szakember helyett, aki érti is a dolgát.
Felébred a hülyegyerek és rájön, hogy létezik a protekció. Ezért mennek külföldre? Haha. De ez ott is ugyanígy van hülyegyerek! Ha ismersz valakit, akkor ahhoz húzol. Az idegennel bizalmatlan vagy. A családodat előtérbe helyezed. A nőt akit dugsz, segíted. A fószert aki megdug, beajánlod a munkahelyedre. Fel tetszett már ébredni hülyegyerek? Még nem?
Ha a nődnek állás kell és te tudsz neki helyet adni ahol dolgozol, akkor beajánlod, vagy inkább hagyod, kapja meg az állást az aki jobb végzettségű? Na ugye. Akkor képmutató pöts vagy ugye? Hátpersze.
Ha ismersz valakit a hivatalban akkor elintézteted vele szívességi alapon az ügyed, vagy inkább bemész és kivárod a 3 órás sorodat? Na ugye. Képmutatás lvl 2.
Ha a haverod a gyárban dolgozik és tud olcsóbban és legálisan cuccot hozni, akkor elfogadod, vagy passzolod és megveszed a boltban rendes áron? Na ugye. Képmutatás lvl 3. Na kell még több példa a hülye, képmutató fajtádnak? Na húzzál feljelentgetni, őskomcsi maradék patkány.
Ez téged nem érint, nem ér hátrány, szóval miért foglalkoznál más dolgával? Csakis a csoporttársadnak hátrány olyan szempontból, hogy hiába kapja meg könnyebben a diplomát, nem fog annyira érteni a szakmájához, mint az aki normálisan megtanulja.
Vagy csak az fáj, hogy neked nem segit?
Egyébként ha tudnád, hogy hány embernek segitenek ilyenekben az egyetemeken, akkor minden másodikat jelentened kéne.
A 18. válaszadónak meg gratula, a legjobban megfogalmazta amit kellett, ajánlom figyelmedbe.
Kivánom, hogy mindig olyan tisztességben legyen részed, amilyen tisztességesnek tartod magad.
De te miért màssal foglalkozol, nincs sajàt életed?
Csak, hogy megnyugodj: az Életben mindenhol így mennek a dolgok.
Bőven nem egyetemista korú nő vagyok, tudnék mesélni, hogy munkahelyeken hogyan jutottam előrébb...az más dolog, hogy értettem is az adott munkához.
Csoporttàrsad ha fontos dolgot nem fog megtanulni, magàval cseszik ki, de ha elhanyagolandó rész, előnyre tesz szert.
Ezek tudod régebben is így mentek, és ma sincs màsképp.
Arról nem is beszélve, hogy te nem tudhatod ki kinek a jó cimborája az oktatók vagy a vezetőség között és könnyen lehet, hogy olyasvalakinek 'jelentenéd' aki jóban van ezzel az oktatóval. Szóval itt te fogod megszivni, ha a tanár megtudja, hogy milyen kis árulkodós vagy.
Ezzel a dologgal egyálalán nem fogod megváltoztatni a fennálló helyzetet, ettől még ugyanúgy egymás segitségével is előrébb jutnak az emberek, eltekintve attól mennyire tartjuk ezt jónak vagy nem jónak. Sőt, azt sem fogod ezzel megváltoztatni, hogy felkészületlen kollégáid legyenek, max magadat fogod lejáratni és esetleg szerzel 1-2 ellenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!