Ti mit tennétek ha beleszeretnétek az egyik tanárotokba?
Hát, ha tényleg beleszerettem nem sokat tudok tenni. De mivel a tanárom nem kezdeményeznék felé.
Persze azért elég összetett dolog. Nem ismerem a helyzetet.
De a tanár mindenképpen tabu számomra.
Dugnék vele.🤷🏽♀️ Elballagtam már egy ideje, de szerintem minden suliban van minimum 1 olyan tanár, aki lefeküdt diákkal. Minimum. Vannak tanár ismerőseim/rokonom és nem akkora tabu ez, csak jól titokban kell tartani. Persze az a hivatalos verzió, hogy szó sem lehet róla, azonnali kirúgás stb., de ez a valóságban nem így megy. Ha kitudódik, tudomást se vesznek róla, akkora tanárhiány van, hogy egy amúgy jól oktató tanárt ennyiért nem rúgnak ki sehol. (Mondjuk nem 14-5 évesekkel történik a dolog, hanem a végzős korosztállyal.)
Nyomulni viszont nem érdemes, csak rosszul járnál, ha visszautasít, majd ő lép, ha akar. Ha meg nem, akkor várd meg, amíg elballagsz és hívd el randira. Emberek ezek is.
Valószínüleg elkönyvelném egy plátói szerelemnek, lévén hogy civilben, "valódi" személyként nem ismerhetem, csupán tanárként. Múló dolognak tartanám, de mivel személyesen nem ismerhetem nem is igazán beszélnék "szerelemről" ilyen helyzetben. Max a külseje lehet az, ami megfogott volna, de semmi több.
Nem foglalkoznék vele túlságosan, és semmiképp sem közölném ezt a tanárral. Egyrészt írtó kellemetlen helyzetbe hoznám vele, másrészt ezzel a tanári állását és a jó hírét is kockáztatnám, nem beszélve a saját nyugalmamról.
Ha végképp nem bírnám ki, akkor megvárnám a ballagásomat - De szerencsére még nem volt rá példa hogy a tanáraim valamelyike iránt érezzek egy erősebb szimpátiát.
16/L
#4:
"Emberek ezek is."
Akkor legközelebb azt írd, hogy ŐK, és ne azt, hogy EZEK.
Utolsó: Felvidéken az alapiskola az általános.
Én is beleszerettem a tanáromba, és feleségül mentem hozzá. :) De az egyetemen volt, ott nem számított extra dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!