Baj ha nem megyek el a szalagavatóra? Lehet belőle valami gondom? A szüleim nem jönnek el, mivel nem táncolok őket nem édekli így. Egyedül meg nincs erőm elmenni.
Figyelt kérdés
Már mindem barátom mondogatja mennyien lesznek, milyen jó lesz. Én meg ott vagyok egyedül, a szüleim le is ordították a fejemet nehogy vegyek nekik belépőt, ők nem jönnek el.2019. jan. 27. 09:33
11/13 A kérdező kommentje:
4 en vagyunk akik nem táncolnak nekünk nem maradt fiú párunk. Lányok többen vannak az osztályban, meg úgy lányok tényleg többen vagyunk a végzősek között. Az iskolaigazgató nem engedélyezte hogy hogy alsóbb évesek is táncoljanak. Megmondta az táncolhat aki végzős. Így mi a táncból kimaradunk.
A szüleim is beszéltek az igazgatóval, nekik is ezt mondta. Anyáékat innentől nem érdekli az iskola és én sem. Ezt így megmondták nekem.
2019. jan. 27. 12:44
12/13 anonim válasza:
Mi meg 8 an vagyunk egy osztályba és abból egy ember táncol.
13/13 anonim válasza:
Ha nem szeretnél, nem kell. Én ugyan elmentem és táncoltam is, mert akartam, de az utána lévő bulira nem mentem. Senki nem beszélt ki, csak 1-2 tanár jegyezte meg, hogy egyedül én nem voltam ott, de mindenki tudta rólam, hogy nem vagyok egy bulizós fajta. Ettől nem leszel antiszoc., az nem is ezt jelenti. Nem kötelező birkaként követni a csordát, nyugodtan legyen saját elképzelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!