Nem akarok szalagavatóra menni mit tegyek?
Még egy évem hátra van addig, de én sem tervezek menni. Inkább ülök otthon és elvagyok magamban, minthogy a sok barommal bulizzak, nem vagyok egy társasági ember, barátaim sincsenek, az meg kizárt, hogy még táncoljak is. :D
Szerintem kereken mondd meg az osztályfőnöködnek, ha nem érti meg, így járt, de ne hagyd befolyásolni magad. Nem kötelezhet rá, ha nem éreznéd jól ott magad, akkor nem lenne sok értelme elmenni.
Én is csak azért fogom majd mondani, hogy ne keressenek feleslegesen, feltéve, ha észreveszik, hogy nem vagyok ott.
17/L
Kincsem.... Te irto buta vagy! Erettsegin hogy a rakban szivathatna meg a tanar? Ott lesz melette 1-2 biztos es 2-3 masik tanar, de meg az irasbelit is kozpontosan javitjak...
En csak az after party miatt mentem el tavaly. Egeszen addig nem voltam egyetlen buliban sem, hat gondoltam kiprobalom. A tanc meg egyaltalan nem erdekelt. Rokonok nem jottek, lampa lazas vagyok stb. Fene se fog egy csomo idegen elott szorakozni. Ha nem akarsz ne menj el. Mindenki azzal jon, hogy micsoda elmeny, de nem. Meg azokat sem hatotta meg akik tenylegesen reszt vettek a musorokban. Nem kotelezhet semmire, ez iskolan kivuli esemeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!