SEGÍTSÉG kéne! Nem akarok szalagavatóra menni. Mit lehet tenni?
Ha meghallom a "szalagavató" szót, akkor hányingerem van. Nem akarok elmenni, de ha el is megyek, táncolni semmiképpen sem akarok.
Az egyik legsz@rabb osztályban vagyok, utálok ott mindenkit (mint ahogy mindenki engem), max 2-3 gyerekkel vagyok jóban. Amikor iskolában vagyok csak az időt nézem mindig, hogy mikor lehet már eltűnni onnan.
Jövőhéten kezdjük a táncpróbákat. Estig ott kell lenni (rohadni) egy héten kétszer. Párban kell táncolni egy lánnyal ami problémás, mert szóba sem állnak velem a lányok (undorodnak (vékony vagyok, izzad a kezem, stb. lehetne folytatni ...)), a táncban DOBÁLNI / EMELGETNI kell a lányokat és én meg gyenge sovány vagyok (54 kg/180 cm), úgyhogy ezt semmiképpen sem vállalnám be. Nem akarom még röhögtetni is magam. Inkább mennék magántanárhoz (úgysem tudok egy szót se matekból és a többiből).
Tavaly a szalagavatón nekünk műsort kellett csinálni, és én a lehető legminimálisabban vettem részt benne. Már akkor rosszul voltam (alig bírtam kivárni a végét).
Tehát mi legyen? Vagy mégis menjek el minden héten a próbákra szenvedni és a szalagavatóra hihetetlenül szenvedni? ("Majdcsak kibírom valahogy" módon?)
Én nem akarok elmenni.
17/f
Figy...
Nem kötelező táncolni, mond meg, hogy te nem szerednél, senki sem erőltetheti rád a dolgot:)
A keringőt minden képp hagyd ki... akár olyan dumálval, hogy nincs pénzed ruhát bérelni, vagy nincs partnered...stb.
Ha esetleg lesz osztály tánc ami tettszik neked, akkor abba álj be:)
Ez a te döntésed, nem kötelezhet rá senki semmire!
Szia!
Érdeklődni szeretnék. Én sem szeretnék menni, bár ezt nem vállaltam fel nyíltan. Te elmentél? Ha nem akkor milyen indokkal sikerült kihagynod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!