Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG kéne! Nem akarok...

SEGÍTSÉG kéne! Nem akarok szalagavatóra menni. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Ha meghallom a "szalagavató" szót, akkor hányingerem van. Nem akarok elmenni, de ha el is megyek, táncolni semmiképpen sem akarok.

Az egyik legsz@rabb osztályban vagyok, utálok ott mindenkit (mint ahogy mindenki engem), max 2-3 gyerekkel vagyok jóban. Amikor iskolában vagyok csak az időt nézem mindig, hogy mikor lehet már eltűnni onnan.

Jövőhéten kezdjük a táncpróbákat. Estig ott kell lenni (rohadni) egy héten kétszer. Párban kell táncolni egy lánnyal ami problémás, mert szóba sem állnak velem a lányok (undorodnak (vékony vagyok, izzad a kezem, stb. lehetne folytatni ...)), a táncban DOBÁLNI / EMELGETNI kell a lányokat és én meg gyenge sovány vagyok (54 kg/180 cm), úgyhogy ezt semmiképpen sem vállalnám be. Nem akarom még röhögtetni is magam. Inkább mennék magántanárhoz (úgysem tudok egy szót se matekból és a többiből).

Tavaly a szalagavatón nekünk műsort kellett csinálni, és én a lehető legminimálisabban vettem részt benne. Már akkor rosszul voltam (alig bírtam kivárni a végét).

Tehát mi legyen? Vagy mégis menjek el minden héten a próbákra szenvedni és a szalagavatóra hihetetlenül szenvedni? ("Majdcsak kibírom valahogy" módon?)

Én nem akarok elmenni.

17/f

2010. szept. 9. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Szedd már össze magad! Nem tudok mást mondani. Én is 58 kg / 180 cm vagyok, mégis ott voltam, és jól éreztem magam.
2010. szept. 9. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Figy...

Nem kötelező táncolni, mond meg, hogy te nem szerednél, senki sem erőltetheti rád a dolgot:)

A keringőt minden képp hagyd ki... akár olyan dumálval, hogy nincs pénzed ruhát bérelni, vagy nincs partnered...stb.

Ha esetleg lesz osztály tánc ami tettszik neked, akkor abba álj be:)

Ez a te döntésed, nem kötelezhet rá senki semmire!

2010. szept. 9. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Ja szt kihagytam, hogy légyél ott természetesen a Szallagavatódon, de csak a Szallagtüzésen, a táncokban ne vegyél csak részt!
2010. szept. 9. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Érdeklődni szeretnék. Én sem szeretnék menni, bár ezt nem vállaltam fel nyíltan. Te elmentél? Ha nem akkor milyen indokkal sikerült kihagynod?

2010. dec. 8. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy beteg vagy azt kész.
2014. nov. 11. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!