Segítség! Linkelnétek szalagavatóra?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy novemberben lesz a bátyám szalagavatója és hát nem tudom hogy mit vegyek fel.. mindjárt itt a november (november 5-én lesz) amúgy 15 éves vagyok . mit tudnátok ajánlani?? lionkelnétek jó ruhákat?? és szülők megengedték a max 8 cm-es sarkat lécci gyorsan írjatook. fontos.2010. okt. 22. 21:59
2/5 anonim válasza:
mit izéltek ezen? a saját szalagavatómra nem készülök így... te úgysem lehetsz ott a banketten, csak a műsort nézheted végig, minek kéne egyből koktélruha? kiöltözöl elegánsan és kész, majd a sajátodon szép leszel...
3/5 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül kell koktél ruha.. csak képzeld el hogy én még sose voltam szalagavatón és nem tom hogy kell oda öltözni ...
2010. okt. 22. 23:36
4/5 anonim válasza:
nem te leszel a középpontban, csak öltözz fel csinosan, mintha mondjuk színházba mennél, csak a táncot és a műsort nézhetitek meg, a bál már csak a tanároknak és a végzősöknek van. legalábbis nálunk így van (azaz még ez is korlátozva van, de ez már más...)
5/5 A kérdező kommentje:
nem járok színházba legutóbb 5-dikben voltam..
2010. okt. 23. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!