Szakgimnáziumban tizedikben 3,6 átlag rossz?
Figyelt kérdés
Szeretnék mindenképp javítani évvégére pár tantárgyból. Mostanában sajnos nem nagyon érdekelt ez, és már bánom. :/2019. jan. 22. 17:36
1/7 A kérdező kommentje:
És nagyon sokféle órám van, és az óraszám is magas és belefáradtam mostanában a kb minden napi dolgozatokba... :/
2019. jan. 22. 17:37
2/7 anonim válasza:
Tizedikben mindenkinek romlik az átlaga mindenből. Legalábbis nálunk romlott. Ilyenkor még nem kell rágörcsölni, senkit nem édekel, csak figyelj arra, hogy ne maradj le túlságosan és ha tudsz, akkor javíts.
3/7 anonim válasza:
Minden tantárgy utolsó 2 éve számít. Ha jól meghúzod az érettségit azok se.
Én kettes voltam majdnem mindenből angolt kivéve (mert azt már korábban belém verték), mégis 80-90% érettségiket írtam, így felvettek jó egyetemre.
Azt mondom hogy mindig törekedj a legjobbra. De ennyi nem a világ vége.
6/7 anonim válasza:
Nem éppen a legjobb, de nem is olyan rossz. Nem kell minden tárgyból ötöst kapnod, de arra figyelj, hogy az érettségi tárgyakból minél jobb jegyeid legyenek (ha szeretnél egyetemre menni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!