Szerintetek rossz, hogyha érzelmesebb vagyok, mint az átlag? :/
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nagyon sok mindennek tudok örülni, érdekelnek az emberek véleményei, gyorsan kötődöm dolgokhoz, ragaszkodom a barátaimhoz, könnyen meg lehet bántani :/ a mai világban minden arról szól hogy a lányok erősnek és vagánynak akarnak tűnni addig itt vagyok én önbizalomhiányosan mert egy csomoan rossz tulajdonságnak gondolják hogy érzelmes.. :( eddig én nem is foglalkoztam ezzel hiszen születésemtől foggva igy neveltek...pl ha egy osztálytársam bajban van vagy egy ismeretlen egyből odamegyek hozzá segíteni, könnyen beleérzem magam mások helyzetébe szeretek segíteni másoknak... De mégis úgy érzem hogy kihasználnak és bár sokkal több jó dolgot teszek mint más sokkal kevesebbet érek. :/ szeretném hogyha nem használnának ki az emberek de egyszerűen sokszor nem tudok nemet mondani, mert tudom hogy megbántom vele a másikat.2017. aug. 4. 18:10
1/4 anonim válasza:
Se nem jobb, se nem rosszabb. Egyszerűen te ilyen vagy. Ha úgy érzed kihasználnak, akkor annyi a feladatod, hogy gondolkodj, mielőtt cselekszel. Gondold át, hogy milyen következményei vannak annak, hogy igent mondasz valamire és ha nem tetszenek a következmények, akkor mondj nemet. Nem kell kevésbé érzelmesnek lenned, csak egy kicsit értelmesebbnek, mint amilyen most vagy.
2/4 anonim válasza:
Szerintem te nagyon különleges vagy a sok érzelem mentes robot között. De amúgy is, ilyen ember nincs sok, ezt meg kell becsülni.Nem gondolom, hogy sokat kéne változnod csak mondjuk ki kellene taktikáznod, hogy mikor milyen az embernek a természete. Nagyjából én is ilyen vagyok. Tárgyakhoz viszont már nem ragaszkodom annyira, mint az előtt, a sok költözés miatt.
Neked viszont ajánlom hogy többet gondolj magadra és ne csak mások legyenek fontosak számodra.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Tárgyakhoz nem szoktam kötődni.Inkább helyekhez,városokhoz :D Mit kéne tegyek hogy gyorsabban tudjak dönteni? Mert késöbb ha visszagondolok rá tudom mit kellett volna tennem de akkor nem gondoltam rá :/ ilyen esetre tippet?:D
2017. aug. 4. 21:56
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez egy jó dolog IS. Nem szeretem, ha valaki már nagyon, de nagyon segítőkész, már kínyalja más seggéty de normális kereteken belül jó dolog a kedvesség, segítőkészség. De van vele egy bibi. A mai világban sajnos, ha túl kedves vagy kihasználnak, mint ahogy írtad. A 90% át fog rajtad gátolni, ki fog használni...szóval meg kéne találnod az aranyközéputat! Néha gondolj magadra, inkább, mint másokra, ugyanakkor azért maradj "hű" magadhoz, légy kedves ezután is, csak kicsit kevesebbet legyenek mások a középpontban, néha legyél te az első saját magadnak. Hülyén hangzik, még nagy szavak egy 15 évestől, de én így gondolom.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!