Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek milyen ár Floridáb...

Szerintetek milyen ár Floridában 1 éjszakára 2 főnek 8700 ft-ért egy szoba fürdő nélkül? Jó, rossz, átlag? Hol lehetne netán ennél kevesebbért szállást szerezni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 10:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
kb a putri szint. valami messze àtlag alatti hely lehet ennyiért.
2016. nov. 20. 11:10
 2/20 A kérdező kommentje:
Tök átlagos.Akkor ezek szerint ez jó ár,szuper.
2016. nov. 20. 11:11
 3/20 anonim ***** válasza:
Eloben ez valoszinuleg egy csotanyok altal benepesitett lepedo nelkuli ket matracot fog jelenteni, ahol estenkent a kornyekbeli hajlektalanokkal versenyezhetsz a 500 fore eso 3 mobilfurdoszobaert.
2016. nov. 20. 11:28
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem,láttam képeket,valaki a lakásának egy szobáját adja ki.Viszont ne irigykedjetek a jó "vételért",nem illik. :)
2016. nov. 20. 11:37
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem irigykedett szerintem egyikunk sem... ennyiert meg itthon sem mernek szobat kivenni, nemhogy x ezer kilometerre feltunoen olcso aron valaki masnak a lakasaban. 8700 forint alig 30 dollar jelenlegi arfolyamon. Gondolj bele az ottani rezsi, etel, egyeb kiadasok nagysagrendjebe. Mi ertelme lenne alig 30 dollarert kiadni, mikor azzal kb. semmit nem keres az illeto?
2016. nov. 20. 11:40
 6/20 anonim ***** válasza:
ennyiért csak a Komló melletti szegénysoron, az ún. Floridán kapsz szobát
2016. nov. 20. 11:46
 7/20 anonim ***** válasza:
legutóbb 50 dollàrért foglaltam egy szàllást Tampa mellett, hàt, az is egy ótvar hely volt. ennél olcsóbb meg aztàn pláne érdekes lehet. egyszer 20 dollàrért talàltam helyet Gary, IN-ben, a gettó közepén. Sza* volt, de legalàbb olcsó.
2016. nov. 20. 11:57
 8/20 A kérdező kommentje:

Utolsó,sajnálom,hogy így jártál,de ez nem rossz környék.Mondjuk a tulaj nudizik.Felőlem nyugodtan,engem nem zavar,úgyis csak este leszünk ott a szálláson.

Valaki írta feljebb,hogy a kaja...ebben nincs kaja,csupán egy szoba,közös fürdővel.

2016. nov. 20. 12:02
 9/20 A kérdező kommentje:
Ja igen,és Pesten egész normálisat vettem ki 5 ezerért régebben,és nem volt rossz helyen,de nem is az ötödik kerület volt nyilván.
2016. nov. 20. 12:03
 10/20 anonim ***** válasza:

Mi olyan hihetetlen ebben?

Miért lenne valami putri helyen?

Én ez alatti áron is foglaltam már szállás, igaz az Illinoisban volt.

Amúgy meg tessék:

[link]

Nagyjából szerintem mindegyik vállalható.

2016. nov. 20. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!