Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek milyen ár Floridáb...

Szerintetek milyen ár Floridában 1 éjszakára 2 főnek 8700 ft-ért egy szoba fürdő nélkül? Jó, rossz, átlag? Hol lehetne netán ennél kevesebbért szállást szerezni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 10:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez azert eleg tag fogalom.Ez peldaul olyan mint ha azt kerdezned hogy ez jo ar magyarorszagon.Attol fugg hol a Vaci utcaban vagy egy videki kis faluban az nem mindegy.Florida nagyobb magyarorszagnal.South Beach-en 10-szer annyi mint florida kozepen.
2016. nov. 20. 18:29
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

"Floridában...egy szoba fürdő nélkül?"

Ez valóban az "igénytelenség kategória", ártól függetlenül is!! Se fürdő, se wc...

Egyszerűen nem értem, hogy minek megy ki nyomorogni valaki, ha nem telik normális szállásra sem?!

Azután valószínűleg autót sem bérel mert spórol, és a nagy parkokba sem megy be, mert arra sem telik...

Viszont itthon majd villoghat az ismerősök előtt, meg ki lehet tenni a fb.-ra, hogy járt Floridában.

Kb. 2-3 napja írta itt valaki az egyik h.sz.-ban, hogy "Floridában nincsen semmi".

Na az kb. hasonló szinten lehetett ott... (Ha volt ott egyáltalán.)

Azután, ha valaki aki járt már ott, véletlenül rákérdez, akkor majd csak hebeg-habog,

és Orlandóról azt hiszi, hogy az egy híres versenyló,

a Key West-ről, hogy szex shop,

Hemingwayról meg, hogy valami mexikói rock sztár...

2016. nov. 20. 23:44
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"Kb. 2-3 napja írta itt valaki az egyik h.sz.-ban, hogy "Floridában nincsen semmi".

Na az kb. hasonló szinten lehetett ott... (Ha volt ott egyáltalán.) "

Én írtam ki okostojás. És tényleg nincs ott semmi. Pedig képzeld, kocsim is volt, ki hinné...

2016. nov. 21. 01:39
 14/20 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszi,ezen a mexikói rocksztáros dolgon nagyon nevettem. :) Egyébként ne aggódj,mi nem az általad leírt kategória vagyunk.Csupán nekünk nem a szállás a legfontosabb,ha valaki luxus szállást akar,akkor az itthon is elmehet pár napra egy 4-5 csillagos wellness hotelbe.Mi nem ezért megyünk Floridába. :) Ha meg már itt tartunk...sajnos sok pénzt fog elvinni ez az út,nem a nyomorgásról fog szólni.Kettőnknek a 24 napos transzatlanti hajóút már önmagában több,mint 1 millió.Aztán 24 napot ott leszünk,a kocsibérlés,a parkok és az egyéb programok szintén sokba kerülnek,valamivel kell spórolni kicsit,mert nem vagyunk milliomosok. :) Egyébként meg úgy kellett érteni a fürdő nélkül dolgot,hogy közös fürdő van a szoba bérbeadójával,szóval nem privát.Ami nyilván nem a legkényelmesebb,de ki lehet bírni.Mi már annak idején sátraztunk is Berlinnek szinte a városközpontjában egy klassz kis kempingben,szuper jó volt! :)

Ja,és a hajóúton feltétlenül elolvasom "Az öreg halász és a tenger" című regényt. ;)

Még annyi,hogy hidd el,hogy sokat tudok Floridáról annak ellenére,hogy még nem jártam ott.Már évek óta álmom,hogy egyszer elmehessek oda,mondjuk úgy,hogy már gyerekként is tisztában voltam bőven az általad említett Orlandoval és Key Westtel. :)) Még annyi,hogy,aki azt írta,hogy "Floridában nincsen semmi" az szerintem csak egy tipikus fanyalgó volt,aki attól érzi jól magàt,ha jó helyeket leszólhat,de elmondhatja,hogy ő volt ott,és ő egy király valaki lett ettől... ismerem ezt a típust is. :)

2016. nov. 21. 01:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Az előbbi kommentem a #12-nek,az 54%-osnak szólt,csak megelőztek. :)
2016. nov. 21. 01:40
 16/20 A kérdező kommentje:

#13!Most komolyan,neked mi nem tetszett Flordiában?Mit vártál tőle,amit nem kaptál meg?Miért írod,hogy nincs ott semmi?Mik az igényeid?Tényleg nagyon èrdekelne. :)

Én is írtam itt valamikor,hogy Mo.-n nincs semmi,és sokan nem értettek velem egyet,és sorolták a különböző dolgokat.Számomra viszont kb semmi nincs,mert én a vidámparkokat és a sípályákat szerettem.Ez ilyen. :)

2016. nov. 21. 01:46
 17/20 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Kérdező!

Mindenképpen érdemes megnézni Floridát, mert unatkozni biztosan nem fogtok.

Többször is jártam ott. Én sem szórom a pénzt, de a szoba komfortján nem spórolnék, mert a napi komfortom a saját fürdőszobánál kezdődik...

A kaján viszont lehet, mert sok minden olcsóbb mint itthon. Főleg a nagy szupermarketekben lehet filléres kajákra lelni, csak utána visszataláljatok az autótokhoz, mert óriásiak a parkolók is.

Orlandóban pl. egy négyszemélyes összközműves apartmant vettünk ki ketten, három úszómedence és egy jakuzzi is volt a kertben.

Mindenképpen nézzétek meg az Universalt, a See-World-öt, ha tudtok nézzetek át Daytonába, mert lenyűgöző a versenypálya óriási mérete. Miamiba mi nem autópályán mentünk, így láttunk filléres kirakodóvásárokat és voltunk Gatorlandban is. Az Evergladesben mentünk propellerhajtású hajóval, a krokodilok csak úgy kapdosták a fejüket.

Miamiból a Key Westre egy óriási élmény autózni az óceán közepén lévő autópályán, hogy pl. jobbra hajók, balra delfinek vannak. Az utolsó szigeten van Hemingway háza, érdemes bemenni.

Este a part tele van emberekkel (szerelmesekkel) és amikor lebukik a nap az óceánba megtapsolja a tömeg...

2016. nov. 21. 19:14
 18/20 anonim ***** válasza:

"#13!Most komolyan,neked mi nem tetszett Flordiában?Mit vártál tőle,amit nem kaptál meg?Miért írod,hogy nincs ott semmi?Mik az igényeid?Tényleg nagyon èrdekelne. :) "

Mert nincs semmi. 11 amerikai államban jártam, mindenhol több látnivaló volt, mint Floridában.

2016. nov. 21. 20:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Biztosan be volt drogozva...
2016. nov. 22. 09:15
 20/20 anonim válasza:
Ott élsz még kint??
2023. máj. 15. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!