Mennyi lenne az átlag kereset az USA-ban?
A férjemmel szeretnénk kimenni. Ő nyomozó én pedig irodán dolgozom.
Elöre is köszi a válaszokat! :)
"Nem akarok hülyeséget mondani, de valahol olvastam, hogy 1500-2000dollár."
Ez nem az átlag. Ez a fizetés átlag alatti. Az átlag fizetés bruttó 48.000 USD/ÉV, ami cca. 2600-2800 USD/hó nettó.
jaj a 63%os... fejezzétek már be amerikai magyarok ezt a pattogó kioktató stilust mert a hátam borsódzik tőle, hogy mindenhol igy nyilvánultok meg.
az "irodán dolgozom" az gondolom irodai asszisztenst akar jelenteni, ők pedig kötve hiszem hogy 2000 dollár fölött keresnek. persze ez államonként változó. californiában nyilván több a fizetés, de ott drágább is minden. de irodai asszisztens szerintem olyan 1500-2000 körül keres napi 8 órában. a nyomozóról meg fogalmam sincs, nyilván jóval többet.
"jaj a 63%os... fejezzétek már be amerikai magyarok ezt a pattogó kioktató stilust mert a hátam borsódzik tőle, hogy mindenhol igy nyilvánultok meg.
az "irodán dolgozom" az gondolom irodai asszisztenst akar jelenteni, ők pedig kötve hiszem hogy 2000 dollár fölött keresnek. persze ez államonként változó. californiában nyilván több a fizetés, de ott drágább is minden. de irodai asszisztens szerintem olyan 1500-2000 körül keres napi 8 órában. a nyomozóról meg fogalmam sincs, nyilván jóval többet."
Milyen kioktató stílus? Másrészt a kérdező az ÁTLAG fizetést kérdezte, nem pedig az irodai asszisztensét! Az irodai asszisztens persze hogy nem keres 2000 USD-ot. Bár egy nagyvárosban lehet hogy megkap ennyit is akár.
Nyomózóként miért nem dolgozhat?
Amúgy igen van zöldkártyánk.
És köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Sokat segítettetek. :)
rendben, az átlagfizetést kérdezte (persze nyilván nem véletlenül írta oda hogy mit dolgoznak).
viszont azt tényleg nem kérdezte, hogy hogy lehet zöldkártyát szerezni és hogy anélkül lehet e menni :) persze nagyon sok fogalmatlan kérdez hülyeségeket amerika témában, de nem kell mindenkit egyből letámadni hogy van-e zöldkártyája, és hogy azt mennyire nehéz szerezni. :)
Ha van zoldkartyatok az nagyszeru, gartula. Es mikor utaztok?
A rendorseghez csak allampolgarokat vesznek fel, vagyis mint zoldkartyas, a ferjednek kb. meg 5 evet az usaban kell elnie, mire folyamodhat az allampolgarsagert, es ha az megvan, mehet rendor kepzesre es esetleg beteszik kozlekedesinek :)
Persze nyithattok egy magannyomozo irodat, ahol o nyomoz, te pedig leszel a titkarnoje es akkor annyit kerestek amennyit akartok. Amugy nagyon allamfuggo az atlag fizetes, szoval butasag lenne lerini, hogy x, mert elmesz ket epulettel arrebb es az osszes ottlevo ember atlagfizuja x+500. De nemcsak allam, hanem cegfuggo is. Erre vagyok elo pelda en, aki irodaban dolgozom es hulyere keresem magam:)
A parom az egyik filmstudionak dolgozik es alul van fizetve. Ha atmenne a konkurenciahoz, akkor majdnem masfelszer annyit kapna, mint most. Tenyleg nem lehet atlagolni, majd ha kijottok meglatjatok mi ujsag.
Amugy takaritani, gyerekre vigyazni kb. 10-15 dollaros orabertol lehet (feketen), ez is csaladfuggo. Mekiben vagy egyeb gyorsetteremben (bejelentett, hivatalos melo) kb. 8 dolcsi orankent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!