Rossz átlaggal is TDK-zhatok?
Ha orvosnak tanulsz akk szerintem rossz atlaggal felesleges TDK-znid, mert valoszinutlen h kutatonak mennel. Valoszinubb h egy atlagos orvos leszel.
Ha gyogyszeresznek tanulsz akkor menj TDK-zni, senkit nem erdekel h milyen átlagod volt az sgyetemen, viszont ha kutatni mesz akkor mutogathatod h TDK-ztal, meg hogy pl nyertel egy konferenciat.
En peldaul buktam gyogyszereszeten, ugyanaz volt mint veled. Elso felevben 4,38as atlagom lett, es 11 nap alatt letudtam a vizsgaidoszakom. Masodik felevben 4,20 volt az atlagom de utolso napon is vizsgaztam.
Harmadik szemeszterben mindenbol buktam aztan elettan8n kivul minden meglett masodszorra. Kiegtem es elegem lett. Viszont szabadult fel idom: elkezdtem TDK-zni es megnyertem a hazi konferenciat, kulondijat kaptam az orszagoson. Es hiheretpen fomtos tudasra tettem szert, pl tudok sejtkulturakat kezelni, ELISA-t csinalni, RealTime Pcr-t kezelni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!