A gimnáziumokban a tanárok ugyanúgy megszokták nézni a diáklányokat mint a többi nőt?
Figyelt kérdés
Itt nem a 14 évesekre gondolok, hanem a 17-18 éves 'idősebb' korosztályra. Vagy mivel hogy diák ezért teljesen tabu, és 'rájuk se néznek'? Vagy csak sokkal diszkrétebben mint a többi nőre, esetleg magukban megjegyzik, hogy na ennek jó segge van? Leginkább tanárok véleményét várom, de bárkiére kíváncsi vagyok. (Elnézést, ha rossz kategória, nem tudtam, hogy pontosan hova rakjam)2018. dec. 22. 19:51
11/18 anonim válasza:
A pedofília azt jelenti, hogy valaki a gyerektestre izgul. Egy gimnazista, formás lány már nem gyerektestű és ja, megnézi őt a fiatal férfitanár, már ha nem búza.
12/18 anonim válasza:
Természetes dolog,hogy megnézik,de ennél több nincs egy normális tanár-diák kapcsolatban.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Csak úgy kíváncsiságból.
2018. dec. 23. 19:53
14/18 anonim válasza:
#13: Dehogy kíváncsiság. Te valami értelmes diáklány lehetsz,aki arra vágyik,hogY tanárok bámulják.
15/18 A kérdező kommentje:
Magadból indultál ki?
2018. dec. 23. 20:08
16/18 anonim válasza:
#15: Lévén,hogy fiú vagyok,nem :D
De kikerülted a válaszadást,szóval igaz volt a feltételezésem.
17/18 anonim válasza:
Tanára válogatja. A perverzebb fajtája, akiben a hivatástudat morzsája sincs meg, igen, megnézi kb. az összes csajt. A többi általában nem, vagy esetleg egy lány megragadja a figyelmüket (volt ilyen tanárunk, összejött a lánnyal 2 évvel azután, hogy a lány leérettségizett).
18/18 A kérdező kommentje:
Mert annyira hihetetlen,hogy csak kíváncsiságból? Na mkndegy, hülyékkel minek vitatkozzak. Ha nem tudsz semmi értelmeset se mondani, húzz már innen.
2018. dec. 24. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!